2777
2789
عنوان

شوهرم اصلادوستم ندارع

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 56 پست
میترسم ازخرجای الان چی جوری خرج دوتابچموبدم

دوست منم طفلی دو تا بچه داره ۱۸ ساله و کلاس اولی 

مجبور شد بمونه اینجوری طلاق نگیره 

البته چند ساله ازش خبر ندارم 

مادرشو دیدم پرسیدم 

فهمیدم هنو جدا نشده 

اونم طفلک به خاطر خرج و مخارج جدا نشد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تاپیک اعصاب خورد کنی اه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

امیدوارم فیک باشه میفهمی امیدوارم دوست ندارم باور کنم

باور کن چون خیلی از زنا این شرایط رو دارن یا حتی خیانت میبینن اما صبر میکنن چون جایی برای رفتن ندارن 🥲

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

به جای اینکه به این زندگی خفت بار ادامه بدی پسرت و میبردی پیش یه روانشناس عالی از فکر خودکشی درمیومد توام مثل یه خانم شخصیت و غرورت خدشه دار نمیشد اینجوری پست و بی ارزش نمیکردی طلاق میگرفتی منم بچه دارمدچنین چیزی خدای نکرده پیش بیاد بچم قرص برنجم بخوره نمیمونم تو این زندگی خدایی خودتو انقدر پست نکن پسرت و بهانه نکن صدتا راه هست مشاور روانپزشک روانشناس میتونی پسرت و آماده کنی بعد طلاق بگیری شوهرت عاشق یکی دیگه ست با محبت نمیتونی بکشی سمت خودت اون اصلا اگه تو رو میخواست نمیرفت زن دوم بگیره که توام میتونی زندگی خوبی داشته باشی 

باور کن چون خیلی از زنا این شرایط رو دارن یا حتی خیانت میبینن اما صبر میکنن چون جایی برای رفتن ندارن ...

خدایا 💔😔

ای کاش من تعلیق شم 

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

مگه خودت نمیگی بخاطر پسرت موندی خب باید شرایطو بپذیری هر چند سخته ولی دیگه نباید دنبال محبت از طرف اون باشی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*