2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از کی فهمیدی؟اقدامات چیا بود،چی براش ضرر داشت؟چی خوب بود؟منم پسرم پنج ماهشه رفلاکس پنهان داره اصلا ش ...

از پنجاه روزگی که گرفت متوجه شدم، چون دخترمم همینطور بود، بهش اس امپرازول و دومتیدون میدادم خوب شد 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

از پنجاه روزگی که گرفت متوجه شدم، چون دخترمم همینطور بود، بهش اس امپرازول و دومتیدون میدادم خوب شد

تا چند وقت بهش دادی؟

بچت ریز نشده الان؟

من گفته غذا بهش بدم ولی نه غذا میخوره نه شیر.توی بیداری شیر نمیخوره ولی تو خواب میخوره.توی بیداری وقتی شیر میخوره همش دستو پا میزنه.

منم اس امپرازول براش نوشته.

تا چند وقت بهش دادی؟بچت ریز نشده الان؟من گفته غذا بهش بدم ولی نه غذا میخوره نه شیر.توی بیداری شیر نم ...

از پنجاه روز تا سه ماه و نیم تقریباً بهش دادم، نه ریز نشده خوب شیر میخورد رفلاکسش زیاد نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا چند وقت بهش دادی؟بچت ریز نشده الان؟من گفته غذا بهش بدم ولی نه غذا میخوره نه شیر.توی بیداری شیر نم ...

غذا چی میدی بهش؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فرنی..اول پوره هویچ دادم نخورد دیگ فرنی دادم که اونم الان نمیخوره باز،از وقتیم غذا بهش میدم بشدت کول ...

چه شرایط سختی، ان شاالله زودتر خوب بشه عزیزم، میگذره این روزا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه بگی واسه پسر زایی چیکار کردی منم‌میخوام رژیم بگیرم چی بخورم

روز ده تا ۱۴ پریودی اقدام کن یا آزمایش بده زمان تخمک گذاری اقدام کنید و قبلش با دوش واژینال بگیر با جوش شیرین رقیق شده با آبجوش.

تغذیه هم خوراکی هایی حاوی پتاسیم هستن و طبع گرمی دارن بخور مثل موز و نخودآب،تخمرغ به همراه پیاز فراوان و روغن حیوانی،میگو و...