monahr مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 512 عنوان بارداری 76 بازدید | 6 پست بازم پریود شدم دلم بچه میخواد خودمم باختم 😔😔دعا کنید برام مردم بدون قرص و دارو بچه دار میشن اونوقت من باز پریود شدم 1403/12/03 | 07:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8731 انشالله همین ماه عیدیتو از خدا بگیری🥰 خدایا روزی من کن در دنیا زیارت حسین در آخرت شفاعت حسین
ماهانtak عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3015 عزیزم انشالله باردار میشی استرس نداشته باش بیخیال باشکیت تخمکگذاری از داروخانه بخر و زمانهای تخمکگذاری اقدام داشته باشاگه مشکل سردی رحم اینا داری پاکسازی کنبادکش تخمدان بنداز اینا کمک کنندس از حنا استفاده کنید مشاور و درمانگر طب سنتی از طریق زبانشناسی و اصلاح مزاج
monahr مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 512 انشالله همین ماه عیدیتو از خدا بگیری🥰 دعا کنبرام این ماه با حدود چهار پنج تا فولیکول بالغ پریود شدمتنبلیتخمدان دارم خیلی ناراحتم
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8731 دعا کنبرام این ماه با حدود چهار پنج تا فولیکول بالغ پریود شدمتنبلیتخمدان دارم خیلی ناراحتم انشالله بزودی بچتو بغل بگیری خدایا روزی من کن در دنیا زیارت حسین در آخرت شفاعت حسین
monahr مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 512 عزیزم انشالله باردار میشی استرس نداشته باش بیخیال باشکیت تخمکگذاری از داروخانه بخر و زمانهای تخمکگ ... نمیدونم سردی رحم دارم یا نه تنبلی تخمدان دارم باکاومفین وامپول این ماه فولیکول داشتم وای بازم باردار نشدم
ماهانtak عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3015 نمیدونم سردی رحم دارم یا نه تنبلی تخمدان دارم باکاومفین وامپول این ماه فولیکول داشتم وای بازم بارد ... تنبلی تخمدان خودش بخاطر سردی رحم بوجود میاد عزیزم و با متفورمین و قرص درمان نمیشه باید اصلاح مزاج کنی تا هم گوارشت و هم رحمت گرم بشنمیتونی پروفایلمو بخونی مشاور و درمانگر طب سنتی از طریق زبانشناسی و اصلاح مزاج