2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 28 پست
ببین باید با این قضیه کنار بیای و از صفر شروع کنی چندسالته مموده

خلاصه اول پول ها و طلاهای شوهرشو برد بعد ب من شماره حساب فرستاد بیشتر از ۵۰ هزار دلار براش فرستادم و همه رو داد ب دوس پسرش. دوس پسرش هم زمین خرید زد تو کار بساز بفروشی تو کرج. این داستانا ک بهت میگم مال سال ۹۷ هستش، پاییزه ۹۷.

۵۰ هزار دلار تو سوئد هم خیلی پوله و من اون پولو کار نکرده بودم بلکه شرکت بیمه بهم داده بود چون تصادف کرده بودم. اینجام پول درآوردن سخته، پول درآوردن همه جای دنیا سخته.

بابای بدبخت منم خونه نداشت کلی خساست کرد ک پول جم کنه خونه بخره ک همه پولاشو زنش برد. فک کن بابای من محرما میرفت اندازه ۶ ماهش غذا جم میکرد فریز میکرد تا ۶ ماه میخورد ک پول جم کنه و خونه بخره.

پول جم کردن همه جای دنیا سخته، اروپا و ایران نداره و حتی امریکا. ی عمر پول جم کرد آخرم ی مفت خوره بیناموس هم پولای اونو برد و هم پولایی ک منه بدبخت بخاطر تصادفم از بیمه دیه گرفته بودم. میگن خدا جباره و جبران میکنه تا الان ک ندیدم☹️😭

خلاصه اول پول ها و طلاهای شوهرشو برد بعد ب من شماره حساب فرستاد بیشتر از ۵۰ هزار دلار براش فرستادم و ...

سخته درک میکنم واقعا هم سخته دوباره شروع کردن اما چه میشه کرد نه میشه گناه خودکشی و‌ قبول کنی نه میشه فکر و‌خیال نکنی

راهش اینه که دوباره سخت کار کنی 

نمیتونی دوبارهذبری سوئد؟ یا دیپورت شدی ازونجا؟ 

نیلا دختر ناز من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه اول پول ها و طلاهای شوهرشو برد بعد ب من شماره حساب فرستاد بیشتر از ۵۰ هزار دلار براش فرستادم و ...

مادرت هم چندسال دیگه پشیمون میشه دست از پا درازتر برمیگرده سمتت ولی اون محبته دیگه برنمیگرده 

سعی کن فکرای چرت نکنی ۲۸ سال سنی نیست که دوباره شروع میکنی 

فقط هرجایی شروع میکنی جتی افغانستان ولی ایران دست به کاری نزن برو همون اروپا که پولت ارزش داشته باشه

نیلا دختر ناز من
سخته درک میکنم واقعا هم سخته دوباره شروع کردن اما چه میشه کرد نه میشه گناه خودکشی و‌ قبول کنی نه میش ...

ن من از ده سال پیش سوئد زندگی میکنم و هنوزم سوئدم، ۸.۵ سال پیش تصادف کردم از بیمارستان ک اومد شرکت بیمه بهم نزدیک ب ۷۰۰ هزار کرون بهم داد. اون پولو من قسمتیشو خرج خودم کردم و بیشتر از ۵۰۰ هزار کرونشو فرستادم برا مامانم.

خلاصه وقتی فرستادم پولا و طلاهای دوتا داداش دیگه ام و بابامم ازش دزدید فرار کرد رفت داد ب دوس پسرش ک زمین بخره بساز بفروش کنه تو‌ کرج.

خلاصه دوس پسره هم قالش گذاشت و ننه قاچاقی میره ترکیه با خواهرام و یکی از داداشام اونجا از طریق FN یا همون سازمان ملل میره ی کشور دیگه ک من ازش خبر ندارم. عینه سگ ازش بدم میاد همه خانواده رو سرشونو شیره مالید برد داد ب یکی دیگه پولامونو.

الانم نمیدونم کجاست، یا رفته امریکا یا استرالیا از طریق سازمان ملل، افغانیارو زود میبرن، ما تاجیک و اهل کابلیم ولی ایران متولد شدم من.

خلاصه زندگی ما هم این بود دیگه تاریک و سیاه. 

ی بلاهایی سرم اومده ک میگم اصلا خدا وجود نداره، بخدا تو هیچ فیلمی ندیدم اینارو ک سر خودم اومده.  

چقدر داستان دارکی دارین خانوادگيیاد فیلمای ترکی تو جم تی وی افتادم😂😂🤣

گله من داستان زندگی من و‌ خانوادم تو‌ جم تی وی و کلا تو همه شبکه ها ماهواره ای قفله هنوز، من اونجام همچین چیزی ندیدم

😂😂😂خدا بهت صبر عطا کنه

افغانی بودن این داستانارو هم ‌داره دیگه، الان دوساله متوالی ک افغانستان افسرده ترین کشور جهان شناخته میشه، ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴. من میگم افغانستان ن و بلکه افغانیا افسرده ترین مردم جهانن چ اونایی ک داخله افغانستان و ایرانن و چ اونایی ک اروپا و امریکان.

افغانی بودن این داستانارو هم ‌داره دیگه، الان دوساله متوالی ک افغانستان افسرده ترین کشور جهان شناخته ...

بله درسته متاسفانه قبول دارم 🙂

خیلی هم اینجا آدمایی رو دیدم نژاد پرستی میکنن و ... 

اما خوب اوناهم گناه دارن اگه دست خودشون بود قطعا به همچین شرایطی تن نمیدادن

بله درسته متاسفانه قبول دارم 🙂خیلی هم اینجا آدمایی رو دیدم نژاد پرستی میکنن و ... اما خوب اوناهم گن ...

آخه افغانیا ایران واقعا بی فرهنگن خیلیاشون، بندگون خدا از پشت کوه ها اومدن، ۵۰ سال تو‌ جنگ و زیر سلطه طالبانو امریکا بودن دست خودشون نیست. ی سرچکن تو گوگل بنویس تجربه سفر شهروندان ایرانی ب افغانستان ببین چی میاد بالا. افغانیا خیلی مهمون نواز و خوبن. جنگهااعصاب و روان نذاشته برا مردم.

تویوتیوب سرچ کن Afghanistan 1970 فیلماشوببین عشق کنی. ایران و افغانستان برابرن و برادر. این دوتا کشور  سال ۱۷۴۷ پس از فوت شدن نادرشاه از هم‌جدا شدن.

بله درسته متاسفانه قبول دارم 🙂خیلی هم اینجا آدمایی رو دیدم نژاد پرستی میکنن و ... اما خوب اوناهم گن ...

افغانستان هم شاه داشت ک سرنگونش کردن ک طالبان بیاد روکار، ایران و افغانستانو دشمناشون خراب کردن. اینقد دوس دارم تو خود افغانستان ب دنبا میومدم تو ی خانواده پولدار. پولدار باشی همه جای دنیل بهشته