2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره

340 بازدید | 28 پست

سلام میتونم باهاتون دردو دل کنم؟ خیلی دلم پره:

ننم با دوس پسرش فرار کرده، ۵ تا بچه‌هم‌ داشت و بالای صدهزار دلار و طلا پول از خونمون‌بردن ☹️😔😭

وا چرا

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالتون که۱۰۰هزاردلارداشتیدطوری نیست راه دوری نمیره ننت بوده

پوله تمام عمرمون بود.

من تصادف کرده بودم با ماشین و نصفشو از بیمه گرفته بودم ب عنوان دیه

نصف دیگشو بابام با بدبختب جم کرده بود، بابام نپوشید و نخورد ک ه‌نه بخره اینجوری شد ☹️

ببین باید با این قضیه کنار بیای و از صفر شروع کنی چندسالته مموده

من حقیقتش ۲۸ سالمه ب ننم گفته بودم تو اخلاق بابام هرچی هست باهاش کنار بیا پول نده، خرجی نده هرچی بهت نمیده رو من برات کار میکنم میفرستم هرماه. ولی وقتی این حرفو بهش زدم انگار جن زده شده و فق👌ط دادو بیداد میکرد ک به تو اصلا کُ— ماله خودمه دوست دارم برم ب دوس پسرم بدم. جوری داد زد سرم ک من وحشت کردم و ساکت شدم ک با من قطع ارتباط نکنه.