2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 71 پست
گفتم بیبی مثبت بوده گفتن دوباره تکرارش میکنن برو ساعت۷ بیا.من امید ندارم.پس بیبیا اشتباهن.بهم عددشو ...

ان شاءاللّه اشتباه شد عزیزم نگران نباشید ساعت ۷ برید توکل بر خدا 

ان شاءاللّه اشتباه شد عزیزم نگران نباشید ساعت ۷ برید توکل بر خدا

ممنون عزیزم اما من دارم پریود میشم .💔

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

انشالله که باردار باشی  عزیزم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
گفتم بیبی مثبت بوده گفتن دوباره تکرارش میکنن برو ساعت۷ بیا.من امید ندارم.پس بیبیا اشتباهن.بهم عددشو ...

وقتی می خواین آزمایش بتا بدین حتما درخواست تیتر بتا بکنین که عددش رو‌ بهتون بگن وگرنه فقط بهتون مثبت و منفی میگن درضمن اگر پریود شدی که هیچی وگرنه هم چند روز دیگه تکرارش کنید احتمالنم اگر پریود شدید یه حاملگی شیمیایی بوده که دفع شده 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
چیشد عزیزم رفتی

گفتن منفیه عزیزم

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
انشالله که باردار باشی عزیزم

ممنونم گلم منفی بود .

بی بی چک ها رنگ پخش کردن احتمالا یا خرابن و واقعا باردار نیستی یا من اشتباه میکنم و بارداریاشناله ک ...

نمیدونم چرا اینجا اینطوری دیده میشه .نه ولی رنگ پخش نکردن.خودشونم بیبی چک زده بود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید برای من ۳۰ ثانیه نکشید خطا افتادن.

وقتی می خواین آزمایش بتا بدین حتما درخواست تیتر بتا بکنین که عددش رو‌ بهتون بگن وگرنه فقط بهتون مثبت ...

تیتر بتا دادم .منفی بود گلم.قسمت نبود

تیتر بتا دادم .منفی بود گلم.قسمت نبود

اگر خودت و شوهرت مشکلی ندارین استرس میتونه یه مانع خیلی بزرگ واسه باردار نشدن باشه درضمن همه که نباید حتما طبیعی حامله بشن به مراکز ناباروی سر بزنید از اونجا پیگیر مشکلتون بشید ان شاالله به زودی زود دامنتون سبز بشه به روش طبیعی یا ای وی اف فرقی نداره مهم اینکه شما به خواسته دلتون برسید یه جریانی هم از یکی از این نی نی سایتیا برات تعریف میکنم که بدونی هیچ کاری پیشه خدا دیر نیست ما بنده هاش بی طاقتیم یکی از خانوما نی نی سایت میگفت یک سال بعد از ازدواجم تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم ولی چون خیلی هیجان داشتم و دوست داشتم زود باردار بشم قرص لوترازول خوردم ولی متاسفانه دوقلویی خارج از رحم باردار شدم و مجبور شدن لوله سمت راستم رو دربیارن میگفت بعد از اون حاملگی خارج از رحمیه چندماه اقدام کردم دیدم باردار نشدم رفتم واسه ای وی اف هرچی دکترم‌بهم گفت بابا یکم زمان بده ولی من قبول نکردم میگفت برای اول که ازم تخمک کشیدن ۲۶ جنین با کیفیت عالی تشکیل شد برام میگفت سه بار انتقال دادم و هر بار منفی شد بعد دیگه خسته شدم و گفتم یکم بی خیال بشم بعد دوباره میرم واسه کاشت جنین خلاصه یک سال و نیم بعدش گفت دیدم عادت ماهیانه م ۱۰ روز عقب افتاد ولی میگفت با خودم گفتم من از این شانسا ندارم باردار باشم و موقعی که عقب انداخته بود خورده بود به اسباب کشی خونه ش و کلی کار انجام داده بود میگفت داشتم وسایل رو جابه جا میکردم یه بی بی چک دیدم که تاریخشم گذشته بود گفت وسوسه شدم استفاده ش کردم دیدم سریع دوتا خط قرمز پررنگ افتاد خنده م گرفت گفتم مگه هم بی بی چک تاریخ گذشته واسه من مثبت بشه و همینجوری گذاشتمش داخل دستشویی و اومدم بیرون میگفت شوهرم رفته بود سرویس بی بی چک رو دید با حالت بغظ بهم گفت این واقعیه تو حامله ای بهش گفتم نه بابا تاریخش گذشته جوابش درست نیست گفت شوهرم رفت سریع از داروخانه بی بی چک گرفت اورد استفاده کردم دیدم دوباره مثبت شد خلاصه خدا بهشون یه دختر داد بماند میگفت داخل اون ماه اونقدر درگیر اسباب کشی بودیم که فقط یکبار نزدیکی داشتیم و من باردار شده بودم تازه میگفت دختره م یکسالش بود دیدم دوباره باردارم و الان یه دختر و پسر داره خلاصه خواهرم ناامید نباش ان شاالله نوبت تو هم میرسه تو هم مامان میشی 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
نه بخاطرکیست مثبت نمیشه من چندین ماه کیست داشتم

نمیدونم هنوز که پریود هم نشدم