2777
2789
عنوان

شرح حال دادن

60 بازدید | 8 پست

هفته پیش زیر بار غمو اندوه در حال زایمان بودم تا اینکه یه دختری تقریبا هم عقیده دیدم حس کردم با خدا یا امام‌معصوم‌ملاقات کردم‌آقا هرررچی بود گفتم که آره فلانی بهم چه سخت میگذره و فلان نتیجه:

زنگ زده منو از خواب بیدار کرده پنیک بهم دست داده باهام حرف بزن، پول ازم قرض گرفتهو دلیل تراشیده نمیتونه زود بده، اون روز باهم درس میخوندیم هی وسط درس خوندن من حرف میزد میکفت بیا کمکم برگه هامو مرتب کنیم انگار من آشغال میخونم اون چون پزشکیه دیگه خیلی های کلاسه. براش شام خریدم قرص میخواست بردم دم خونش دیدم لامپشو خاموش کرد بعد گفت تنها نیست امروزم دروغشو سعی کرد لاپوشونی کنه.

تا من باشم دیگه با فرد هم عقیدمم دردودل نکنم

درودل همون سجاده و پاضریح اماما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دندونش درد میکرد وسط امتحاناش بود قرص بهش اثر نمیکرد و پول شهریشم مونده بود داشت اخراج میشد

تو خیلی قلب مهربونی داری ولی اینو فقط خرج خانواده و عزیزان ثابت شده ات بکن. آدما وقتی میبینن خیلی محبت داری فکر میکنن خودشون از دماغ فیل افتاده اند.

سلام بچه هالطفایه سوال اگه تونستین کمکم کنین.

من قرص کلومیفن این ماه دکتربهم دادامشب آخرین دونش بودودوروزه که پریدم تموم شده.اماامشب موقع نزدیکی خیلی اذیت شدم وبعدمتوجه شدم لکه بینی دارم.آیااین ازعوارض قرص هستش؟آخه من همچین سابقه ای نداشتم یاکیست یالکه بینس هیچی.تازه کلی هم داروپمادواژینال برای عفونت رحم وادرارمصرف کردم.ببخشیدطولانی شدبیزحمت جوابم بدین.

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک