2777
2789
عنوان

عشق بچگیم رو دیدم

149 بازدید | 8 پست

در حالی ک دارم اینو مینویسم تو قلبم هی میگم نکنه خیانت باشه 

ولی من شوهرمو خیلی دوست دازم ازش راضیم خدا هم ازش راضی باشه 

اونو چند سالی بود ک ندیده بودمش امروز رفتم دم در کوچمون دیدم اونم اومد بیرون همسایه ما بود حس عجیبی بهم دست یافت فقط یه ثانیه کشید دیدنم و زود برگشتم خونه داشت برف میومد رفتم بیرون ک برفو ببینم 

همیشه تو خواب هام میبینمش ب قران اگ ی لحظه بهش فکر کنم 

مامانم میگ هر بار میبینه منو سلامم نمیده با حرص سرشو میچرخونه اونور 

مامان پسر ب مامانم گفته بود نزار دخترت بیاد بیرون پسرم ببینه باز شروع میکنه ب گریه کردن 

۳ سال باهم حرفیدیم ولی اخرش قسمت نشد البته مامانش نزاشت 

بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم چون ی وقتایی یادم میوفته بهم میگف اگ من نتونستم بگیرمت تو هم ازدواج نکن منم ب شوخی میگفتم اگ ازدواج کردم چی 

میگف اون دنیا هم حلالت نمیکنم 

اصلا پشیمون نیستم ک ازدواج کردم چون شوهرم لیاقتش از اون فراتره یادمه ی سال اخرش حتی جواب پیامام را نمیداد یهویی بهم گف من در حد لیاقتت نیستم دیگ تمومش کنیمو رف حتی نگف علتش چی بود ۳ سال عمرمو دادم بدون اینک چیزی بشه رف خداروشکر 

الان ی بچه هم دارم عاشقشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش فکر نکن حتی یه ثانیه خودش رفت بدیگه...بچسب به شوهر و بچت حالشو ببر .مامانش ببینه و بسوزه

اون طفلکی دوسم داشت هنوزم داره اینو میدونم ولی بدبخت شده کاش میشد بهش بگم برو ازدواج کن خوشبخت باش حالشو ببر