2777
2789

وقتایی که دلم میگیره وقتایی که احساس تنهایی میکنم تنها چیزی که آروم میشم باهاش گیتار بود 🥲

که دیگه اجازشو ندارم بخرم گیتار بزنم🥲

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اجازه نداری؟ البته اگه دوست داری بگو

با مامانم لج کردم اونم گیتارم شکوند 🥲 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

مامانم باهاش لج کردم گیتارمو شکوند 🥲

واییی

قلبممم💔🥺

ببین یه مدت لج نکن باهاش

بعدا که اروم شد(یه مدت بگذره اکی میشه)

با زبون بازی ازش اجازه بگیر دوباره بخر.

اگه هم بازم لج کرد بعدا که سنت بالاتر رفت مستقل میشی خودت میخری و به اجازه نیازی نداری.

امیدوارم زودی مامانت دلش به رحم بیاد♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

وایییقلبممم💔🥺ببین یه مدت لج نکن باهاشبعدا که اروم شد(یه مدت بگذره اکی میشه)با زبون بازی ازش اجازه ...

🥲💔

فایده نداره از اون اتفاق الان دوماه گذشت راضی نمیشه 🥲

میگه گیتار بگیری هم اونو میشکونم هم تورو تو خونه را نمیدم🥲💔

🥲💔 فایده نداره از اون اتفاق الان دوماه گذشت راضی نمیشه 🥲میگه گیتار بگیری هم اونو میشکونم هم تورو ...

دماه هنوز زمان زیادی نیست

مطمعن باش اکی میشه♥🥺

نشه هم یکم سنت بالاتر بره خودت بی اجازه میخری.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

دماه هنوز زمان زیادی نیستمطمعن باش اکی میشه♥🥺نشه هم یکم سنت بالاتر بره خودت بی اجازه میخری.

امیدوارم 

خودم میتونم بخرم ولی خب اجازشو ندارم