تارا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1864 عنوان پسر شدن بچه 178 بازدید | 9 پست هفته نهمم راهی هست ؟ و خدایی که به شدت کافیست 1403/12/03 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14159 میگن ۴ماهگی ی سیبی ک روش ی سوره ای بخونی و بخوری پسر میشه ولی باید اسم بچه رو بزاری محمد یا مشتقات محمد مثل امیر محمدو.....ولی نمیدونم چ سوره ای دقیق سرچ کن من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
پاسکال36 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 5706 میگن ۴ماهگی ی سیبی ک روش ی سوره ای بخونی و بخوری پسر میشه ولی باید اسم بچه رو بزاری محمد یا مشتقات م ... قربون حضرت محمد برم بعد اونوقت لقاح وعلم ژنتیک چکارس؟توچهارماهگی جنسیت قطعا مشخصه
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14159 قربون حضرت محمد برم بعد اونوقت لقاح وعلم ژنتیک چکارس؟توچهارماهگی جنسیت قطعا مشخصه بجان خودم تو مفاتیح خوندم دیگه راستو دروغش با آقای قمی دقیق هم یادم نیستاااا ۴ماهگی بود کمتر یا بیشتر فقط سیبش دقیق یادمه 😅😅 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅