2777
2789
عنوان

حسودی مادر

164 بازدید | 5 پست

سلام من چیکار کنم مامانم بهم حسودی نکنه چون هر وقت خوشحال باشم تمام سعیش می‌کنه منو ب گریه بندازه و همیشه موفق میشه دروغ میگه بابام کتکم میزنه مثل امشب و همجا رفته گفته من بچه ناخواستم خودمم میدونم هزار بار تعریف کرده ک بلوک گذشته رو کمرش ک سقط شم ولی واقعا دلم برا خودم میسوزه ی جوری نگاه می‌کنه انگار نجسم و هی ک دارم بزرگتر میشم بیشتر میشه میگه من همسن تو بودم بچه داشتم ولی تو هی فقط داری میرقصی مدرسه نمیخاد بری یا مثلا چند روزه ساس از بیمارستان آورده خونه و تو اتاق من زیاد شده همش خارش دارم وسایل بیرون آوردم داشتم ضد عفونی میکردم رفت به بابام زنگ زد و خودش زد ب غش کردن گفتم من بدنم خارش داره تاول زده منو هم ببر ی آمپولی چیزی بزنم نبرد بجاش نیم ساعت بعدش زنگ زد مهمون داریم و هی اومد ظرف ریخت و میدونست من کهیر عصبی زدم بای انگشت دستم زخمه داره میسوزه ولی ادامه داد

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم مادرم اینشکلیه‌ هر وقت افسردم‌ میاد اخلاقش آروم میشه و اینا ولی اگه یه ذره شاد باشم خون بپا میک ...

راه‌حلی پیدا کردی براش؟

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️