2777
2789

تو نت دستور های متفاوتی هست نگاه کردی؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو نت سرچ‌کن ‌ . خیلی راحته . گوشت و پیاز و تخم مرغ و ادویه

سرچ کردم اما دستورها خیلی زیاده و متنوع. میخوام ببنیم کسی روشی که قبلا تست کرده و راضی بوده میدونه یا نه

گل همیشه بهارم.

عزیزم من اینجوری درست میکنم از تاپیک های قدمیم برات کپی کردم

من از گوشت چرخکرده مخلوط استفاده کردم اما گوشت گوساله بهتره چون کم چرب و جمع نمیشه به گوشت پیاز رنده ریز شده + نمک+ فلفل سیاه + جعفری خرد شده یکم اضافه کردم(من سیر بدم میاد این تو بریزم و نریختم و مثل هانی آب هم اضافه نکردم) قرار نیست گوشتمون رو ورز بدیم...فقط مخلوط می کنیم....ورز دادن باعث سفتی گوشت میشه مواد رو تقسیم کنین و بهشون فرم همبرگر بدین . اگه قالب پرس همبرگر دارین که هیچ...اگه نه مثل من می تونین از یه پیش دستی برای قالب استفاده کنین تا همبرها یک اندازه در بیان سعی کنین وسطش یکم فرورفته بشه تا بعد از پخت همسطح بشه...به این شکل که لای کیسه فریزری که روی یه پیشدستی گذاشتم مواد رو باز کردم هر تیکه پهن شده رو من لای نایلون گذاشتم یکم هم آب زدم به نایلون ها تا گوشت ها نچسبن بعد از یک ساعت و زمانی که خواستیم سرخشون کنم نمک و فلفل روشون بپاشین اگه بخواین توی فر بذارین روی 160 تا 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه اما من تو تابه گذاشتم و با کره سرخشون کردم من آبدار درست نمیکنم برای همین در تابه رو گذاشتم تا هم بپزه هم سرخ شه در مدت پخت، باهاش ور نرین و با قاشق روش فشار نیارین تا همبرگرتون خشک نشه.. دقایق آخر می تونین یک ورق پنیر روش بذاریم تا آب بشه موقع سرو هم اگه سختتونه همبرگر و بزارین لای فویل یا نه همینجوری با کارد و چنگال میل کنین

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

من اینطور درست میکنم بقیه دوستان نظراتتون محترمه

گوشت رو سه بار چرخ میکنم،یه پیاز کوچیک رو رنده میکنم آبشو میگیرم میریزم دور آبشو،یکم فلفل ونمک وزرد چوبه وآرد سوخاری ومن برای نیم کیلو گوشت نصف تخم مرغ میزنم،خوب ورز میدم یه دست شد همبری درست میکنم میذارم فریزر،تاشب که بخام سرخش کنم،راستی من ظهر درست میکنم برای شام

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
ممنون عزیزم

خواهش میکنم گلی

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم