کاکتوس_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 560 عنوان میگه نت بگیرم 31 بازدید | 3 پست داریم صحبت میکنیم همپ ندیدیم حصوری تو پیاما میگه نت بگیرم شارژ .هرموقع خواستی بگو بزنم برات .میخوام وظیفه من یاشه .بنظرتون چرا اینجوری میکه میخواد منو مهک بزنه یا چی؟ 1403/12/03 | 00:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 26131 بگو اکیهی شارژه دگ زنپیشنهاد ایفون ۱۶ ک نداده •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
کاکتوس_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 560 بگو اکیهی شارژه دگ زنپیشنهاد ایفون ۱۶ ک نداده اخه چرا وقتی تازه چند روزه صحبت میکنیم اینو بگه و شمارمم نداره
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 26131 اخه چرا وقتی تازه چند روزه صحبت میکنیم اینو بگه و شمارمم نداره حالا شاید در حد حرف بوده سیسیحرفای پسرارو اول رابطه جدی نگیرگفته بذ ی چیزی بگم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○