2777
2789

من برای اولین بار دارم میرم باشگا یکم استرس دارم ک فضا چجوریه ینی مربی میاد یاد میده خودم انجام بدم؟گروهیه؟

شما اکثرا موهاتون بلند باشه چجوری میبندید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه می خای بریم با ریس جمهور فرانسه ملاقات کنی هر جور حال می کنی تیپ بزن ی روز قبل جلسه اول می ری مربی برات برنامه بنویسه  بعد یکی یکی جلسه اول یاد می ده

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

مربی اول توضیح میده که چطوری از دستگاه‌ها استفاده کنی و حرکات رو درست انجام بدی. بیشتر وقت‌ها خودت انجام میدی، ولی مربی حواسش بهت هست و اگر نیاز باشه کمک می‌کنه. بعضی باشگاه‌ها کلاس‌های گروهی هم دارن که می‌تونی توی اون‌ها شرکت کنی.

من موهام رو با هدبند میبندم گاهی اوقات گوجه ای میبندمشون

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

مگه می خای بریم با ریس جمهور فرانسه ملاقات کنی هر جور حال می کنی تیپ بزن ی روز قبل جلسه اول می ری مر ...

اخه من خیلی خجالتیم اگه خودش نباشه یاد بده شاید کار نکنم

سلام من جامپینگ میرفتم بعدش میرفتم دستگاه می‌زدم 

موهام بلند بودد با کلیپس جمع میکردم یا گوجه ای می‌بستم چون عرق می‌کردم 

یه بطری آب ببر همراه خودت و حوله برای دستگاه زدن و .. 

مربی یادت میده که هر دستگاه چطور بزنی و رشته جامپینگ که هوازی بود گروهی بود اما بدنسازی هرکسی برای خودش طبق برنامه ش دستگاه میزنه

...