2777
2789
عنوان

بهش الان چی بگم🧐🧐🧐

41 بازدید | 4 پست

یکی از دوستام دوستش فوت شده بعد گفتم بهش تو حالت خوبه؟

گفت نمیدونم کاش‌من جاش بودم نمیدونم چرا اونایی که شوق بیشتری دارن برا زندگی زودتر میرن 

عجیب بود بکم برام حرفش و البته یکمم نگرانش شدم چی بهشبگم؟

دوستت چقدر ناامیده از زندگی 

منم مدام میگم کاش من جای فلانی بودم هعی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش چی بگم؟

خدا دوستت رو رحمت کنه امیدوارم جای خوبی باشه

توام این حرفو نزن من مطمئنم بودنت لازمه یه گوشه ازین دنیاست و کسایی هستن دوستت دارن و بودنت براشون مثل کلید چراغیه که به زندگی نور میده حتی اگر خودت ندونی:)

پس لطفا دیگه اینارو نگو.

اینو بگو بهش 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت