2777
2789
عنوان

جهزیه😕🤦‍♀️💔

157 بازدید | 17 پست

بچه ها دارم بزور خورد خورد با پس انداز خودم جهزیه میخرم🖤🙂

بابام داره بخواد میتونه ولی اصلا به فکرم نیست یکساله عقدم اصلا براش مهم نیست 

زده به بیخیالی

منم به شوهرم نمیگم که دارم با پس اندازم میخرم

ولی خب بهرحال یکم شرایطمو میدونه به روی خودش نمیاره

میگم اتو میگه اتوپرس بخریا😐خب اگه دوس داری خودت بخر

میگم قهوه ساز میگه از اون قهوه ساز ۴۰ملیونیا بخر🤦‍♀️منم گفتم نمیتونم نهایت یکمشو بدم بقیشو خودت بده قبول کرد 

امروز گفتم برم رو تختی بخرم یهو گفت جنس خوب بخر😐😐

من خودم نخرمم چیز بد نمیخرم ولی بدم میاد اینطور توقع داره هرچی میگم راجب جهزیه یه نظری میده بعد میگه‌من نظری ندارم

جاریم با اینکه پدرش وضع مالی خیلی خوبی داشت ولی میتونم بگم خیلی از چیزارو براش نخرید

حتی مبلم نخرید برادرشوهرم خودش خرید

هی میگه فلانیم هیچی نخرید منم هیچی نمیگم میخوام یبار بگم اون نخرید برادرت که خرید

با اینکه من تا جهازم کامل نشه خانوادمم نمیزارن عروسی کنم اینطورم نیستن بدون هیچی برم ولی خب توقع دارم یکم درکم کنه

مثلا میگفت بگو دوست بابات وسیله برقی از دبی بیاره برات فکر نمیکنه پولشو باید کجا بیارم

منم گاهی به شوخی میگم که ما جهاز نمیدیم به دخترامون

یهو میگه من که میگم چیزی نمیخواد همین خودت بیا من همچی دارم

تصمیم گرفتم سر عروسی اذیتش کنم پس

میدونین هیچ طلا و چیزیم که دلم بخواد نخرید یا ازم نطر نخواست دلم میگیره هرشب با فکر جهزیه میخوابم فشار عصبیم زیاده گردنم خشک میشه تو خواب حس میکنم سکته میکنم

بنظرتون کلا دیگه ازش نظر نخوام؟ کار خودمو بکنم اینطوری بهتر نیست هرچیم گفت محل ندم

اینگار دوس داره من‌همچی بخرم که منو بزنه تو سر جاریم😐🤦‍♀️😕

💍♥️

وام ازدواجو چیکار کردین

اگه لوازم ایرانی و چیزای ساده تر بگیری

با همون پول میشه همه چیزای لازمو خرید

به شوهرتم رو نده اصلا اجازه دخالت نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام ازدواجو چیکار کردیناگه لوازم ایرانی و چیزای ساده تر بگیریبا همون پول میشه همه چیزای لازمو خریدبه ...

وام و نگرفتیم نظرم نداریم بابام میگه نمیخوامش کسیم نیست هی سر ماه پرداخت کنه

میخوام لباسشویی و اینارو ایرانی نخرم اخه میگن زود میسوزه

میترسم یچیزی بخرم دوماه کار نکنه باز خجالت زده بشم☹️

💍♥️

منم هیچی نخریدم ولی شوهرم همشونو گرفت 

مادرشوهرمم عمش تیکه میندازه اخه خودش برا دخترش گرفت

ولی شوهرم گفت هرکی هرچی گفت بگو مگه شما خریدین 

البته رسممونم نیست دختر بخره

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید

ازش نظرنخواه

واقعا بده

من اوایل سر همه چی از شوهرم نظر میپرسیدم اوایل زیاد براش مهم نبود بعدش عادت کرد به کوچیک ترین کارام انتقاد میکرد و نظر میداد خیلی اذیت شدم الان دارم کم کم از سرش میگیرم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

نباید اصلا درمورد جهیزیه ازش نظر بخوایی یا درموردش پیشش صحبت کنی. خب ازش میپرسی اونم نظر خودشو میگه. اصلا لزومی نداره ازش بپرسی،هروقت هم چیزی گفت بگو من به اندازه وصعم میگیرم اگه دوست داری بهتر بگیرم باید خرج کنی وگرنه حق نظر نداری

ازش نظرنخواهواقعا بدهمن اوایل سر همه چی از شوهرم نظر میپرسیدم اوایل زیاد براش مهم نبود بعدش عادت کرد ...

اره کلا ما خانما خودمون شوهرامون رو بد عادت میکنیم

مردا زود عادت میکنن به همچی

💍♥️

نباید اصلا درمورد جهیزیه ازش نظر بخوایی یا درموردش پیشش صحبت کنی. خب ازش میپرسی اونم نظر خودشو میگه. ...

اره مقصر خودمم اون هیچی نمیگه تا خودم نگم چیزی نمیگه اصلا و ابدا

اره همین رو میگم اگه چیز بهتر دوست داشت خودش بخره

💍♥️

والاپسراخیلی پرروشدن ازالان توقعشوبالانبرهرچی تونستی درحدتوانت بخربجاش به سرووضع خودت برس

دقیقاشوهرمنم دوران نامزدی اولش میگفت سخت نگیروفلان وبهمان بعدکم کم دیدم هی میگه این اینجوری باشه واون اونجوری باشه متوجه شدم خواهرش بهش نخ میده منم دیگه اصلامحلش ندادم چون دوران نامزدیم هیچ خرجی برام نکردعروسیم میخاست نگیره منم پاموکردم تویه کفش که بایدعروسی بگیری وگرفتیم آخرش خیلی ازوسایلم بعدعروسی هی بردمش خریدالبته خوردوریزارو والانم ازخیلی چیزایی که خریدم پشیمونم میگم وظیفه خودش بوده

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
والاپسراخیلی پرروشدن ازالان توقعشوبالانبرهرچی تونستی درحدتوانت بخربجاش به سرووضع خودت برسدقیقاشوهرمن ...

خدایی دروغ نگم به خودم خیلی میرسه

ولی همیش تا میگیم‌ میگه چیز خوب بخر برقیا خوب باشه بعدا هی نسوزن فورا

باورت میشه استرس گرفتم یچیزی بخرم بعد عروسی خراب بشه😐

ولی میدونی چیزی نمیگه دخالتم نمیکنه تقصیر خودمه هی ازش نظر میخوام نظر میده

💍♥️

وام و نگرفتیم نظرم نداریم بابام میگه نمیخوامش کسیم نیست هی سر ماه پرداخت کنهمیخوام لباسشویی و اینارو ...

چرا خجالت زده بشی آخه

جهیزیه وظیفه مرده در اصل

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)