2777
2789
اره دعاکن جوربشه دوسش دارم من خودم مشکل ندارم باسنمون اصلا برام مهم نیست 😔

انشالله خوشبخت بشی✨🌷

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بستگی به طرفت و اطرافیانش دارهمن تو فامیل و دوست و آشنا زیاد دیدم که خانم بزرگتر از آقاس و ظاهرا چند ...

اره اصلا سن ب تنهایی مشکلی ب وجود نمیاره بستگی ب خیلی چیزا داره اونا ظاهری بهم میخورن  میترسم چندسال دیگه مشخص بشه تفاوت ظاهری اونوقت چکارکنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره اصلا سن ب تنهایی مشکلی ب وجود نمیاره بستگی ب خیلی چیزا داره اونا ظاهری بهم میخورن میترسم چندسال ...

از نظر ظاهری چندتاشون اره بهم میخورن .ولی یکی دو موردشونم کاملا مشخصه خانم بزرگتره ولی رابطشون باهم اوکیه .اتفاقا آقا خییلی هم همه جا هوای همسرشو داره و ازش طرفداری میکنه

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

اره خودمم هنگ کردم 😓😂 الان بگید چیکارکنم میترسم خانوادش مخالفت کنن از نظر چهره بهم میایم خشکل نیست ...

ولی بیشتر فکر کن سنشو الان دیدم .۲۳ هنوز ممکنه خام باشه .ممکنه زود تحت تاثیر حرف بقیه قرار بگیره ...

از نظر ظاهری چندتاشون اره بهم میخورن .ولی یکی دو موردشونم کاملا مشخصه خانم بزرگتره ولی رابطشون باهم ...

چه خوب ولی من ازتفاوت ظاهری  چندسال بعدخجالت میکشم مخصوصا ازمنم خشکل تره خیلی   ولی کلی بیبی فیسم

ولی بیشتر فکر کن سنشو الان دیدم .۲۳ هنوز ممکنه خام باشه .ممکنه زود تحت تاثیر حرف بقیه قرار بگیره ...

اره اگ واقعا عاشقم باشه کنارمیاد اگ نه ک ب حرف مردم باشه میره برامردم ک نمیخاهیم زندگی کنیم تازه سطح مالیشونم پایین تر ازماهست  الان پول بیشتر مهمه تاسن هیشکی با سن پایین تر بی پول ازدواج نمیکنه باید ازخداشم باشه 😂

اره اگ واقعا عاشقم باشه کنارمیاد اگ نه ک ب حرف مردم باشه میره برامردم ک نمیخاهیم زندگی کنیم تازه سطح ...

اینم هست😁 ولی خودتم خیلی دقت کن 

امیدوارم همون چیزی که بهتره پیش بیاد برات 🥰

فدات گلم نمیدونم بهم برسیم یانه 😔😔 ب نظرتون ۲۹زیاده

منظورت اینه سن خودت برای ازدواج زیاده؟ نه اصلا 

منظورت اینه سن خودت برای ازدواج زیاده؟ نه اصلا

فکرمیکنم زیاده بخاطر بچه واینا  این خاستگارمم ک کوچیکه و معلوم نیست ب سرانجامی برسه  دیگه خاستگار ندارم فعلا 

فکرمیکنم زیاده بخاطر بچه واینا این خاستگارمم ک کوچیکه و معلوم نیست ب سرانجامی برسه دیگه خاستگار ند ...

نه بنظر من که اصلا دیر نیس 

البته بستگی به شهری که هستی هم داره .بعضی جاها خیلی زود ازدواج میکنن زودم بچه دار میشن .اینا ممکنه رو تصمیم گیری بعضیا تاثیر بذاره

من اعتقادی به این ندارم .مهم فقط پیدا کردن یه ادم خوبه یه انتخاب درست.همین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز