2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم جدی گفتم اگه اشتباه تایپی چیزی بوده منظورتون خانم کوچکتر باشه خوبه ولی اینکه خانم بزرگتر باشه ...

من بزرگترم ۶سال ولی نشون نمیده توقیافه فک میکنن من کوچکترم 

فاصله‌ی سنی که عدده. مهم اینه که دو نفر باهم رابطه‌ی خوبی داشته باشن. خواهرم از نامزدش 5 سال بزرگتره

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

من بزرگترم ۶سال ولی نشون نمیده توقیافه فک میکنن من کوچکترم

آهان خب این یه بحث جداست اخلاقیاتتون چطوره خودت راضی هستی اون چطور

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

گلم اشتباه خوندی من بزرگترم از پسر

آخه اول فکر کردم پسر بزرگتره بعدش شک کردم گفتم شاید اشتباه تایپی بوده بعد سوال پرسیدم گفتم منظورتون اینه خانم کوچکتر باشه گفتید بله گلم الان متوجه شدم منظورتون همون اول خانم بزرگتر بوده هست خیلی پیچیده شد😁😁😂😂

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

فاصله‌ی سنی که عدده. مهم اینه که دو نفر باهم رابطه‌ی خوبی داشته باشن. خواهرم از نامزدش 5 سال بزرگتره

اره منم همین فکر رومیکنم ولی هرکی میشنوه میگه بزرگتری ونمیشه خانواده ها مخالفت میکنن ب نظرمنم تفاهم مهمه  اونایی ک زناشون کوچکترن دلیل بر خوشبختی نیست   خواهرت اینا خانواده ی نامزدش چیزی نگفتن 

آخه اول فکر کردم پسر بزرگتره بعدش شک کردم گفتم شاید اشتباه تایپی بوده بعد سوال پرسیدم گفتم منظورتون ...

اره خودمم هنگ کردم 😓😂 الان بگید چیکارکنم میترسم خانوادش مخالفت کنن از نظر چهره بهم میایم خشکل نیستم زیاد ولی  من جوون تز میزنم بی بی فیسم من ۲۹ اون ۲۳

اره خودمم هنگ کردم 😓😂 الان بگید چیکارکنم میترسم خانوادش مخالفت کنن از نظر چهره بهم میایم خشکل نیست ...

به نظرم اگه خودش دوستت داشته باشه قطعا یه تلاشی می کنه خودش راضیشون می کنه زودتر تکلیف را مشخص کن بگو بگه

اره منم همین فکر رومیکنم ولی هرکی میشنوه میگه بزرگتری ونمیشه خانواده ها مخالفت میکنن ب نظرمنم تفاهم ...

دوتا انسان بالغ همدیگه رو برای ادامه‌ی زندگی می‌خوان. بقیه چرا دخالت کنن؟بیخیال بابا. کجا نوشته مرد باید بزرگتر باشه؟مگه دهه چهله؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

دوتا انسان بالغ همدیگه رو برای ادامه‌ی زندگی می‌خوان. بقیه چرا دخالت کنن؟بیخیال بابا. کجا نوشته مرد ...

اره دقیقا  بعضی خانواده ها فکرای قدیمی رو هنوز دارن باخودشون  حالا انگار کوچکتر بگیره حتماخوشبخت میشه   ب خیلیا چیزا بستگی داره  خواهرتون چندسالشه  

به نظرم اگه خودش دوستت داشته باشه قطعا یه تلاشی می کنه خودش راضیشون می کنه زودتر تکلیف را مشخص کن بگ ...

اخه من بی بی فیسم هرکی میاد چندسال کوچکتره مشکل شده برام  خودمم بدم میاد ۲۹شدم 😓 زودمیگذره 

بستگی به طرفت و اطرافیانش داره

من تو فامیل و دوست و آشنا زیاد دیدم که خانم بزرگتر از آقاس و ظاهرا چندین ساله زندگی میکنن و مشکلی ندارن

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

به نظرم اگه خودش دوستت داشته باشه قطعا یه تلاشی می کنه خودش راضیشون می کنه زودتر تکلیف را مشخص کن بگ ...

اره دعاکن جوربشه دوسش دارم  من خودم مشکل ندارم باسنمون اصلا برام مهم نیست 😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز