بچه ها چقدر حرف مشاور رو باور دارید؟ما عقدیم !با نامزدم مشکل داشتم یعنی اون خودش میگفت نریم مشاور ما ک مشکلی نداریم ولی خوب من خیلی اذیت داشتم میشدم یه بار دوتایی رفتیم که نتونستم کارهایی که کردرو به مشاور بگم جلسه ی اول که با نامزدم دوتایی رفتیم که قرار شد ادامه بدیم و مشاور بهش گفت مامانی هستی،چندروز بعدش تنهایی رفتم پیش همون مشاور و کارها و رفتارهای نانزدم رو گفتم گفت بهترین تصمیم اینه که جداشی ،گفت اگر ازدواج کنی زندگیت میشه مثل ملی و راه های نرفتش ،گفت تازه نامزد تو یه اختلال دیگه داره که از شوهر ملی شدید تره گفت مثل اینه که تو شوخر ملی رو ضربدر ۲ کنی و باهاش زندگی کنی !از اینور خودش هرچندروز یه پیام میده!از اونور هفته ی پیش اومده بود خونمون حرف بزنیم دوتایی یهو دستشو برد بالا بزنه تو صورتم ،نزد ولی ندیده بودم این رفتارو تاحالا...میخوام جداشم تصمیمم منطقیه؟
پیش یه مشاور دیگه هم برو ، ما که نمیدونیم نامزدت چطوره که چیزی بگیم ، ولی من مشاور دیدم که از صد تا خاله زنک بدتر بود ، فک کن مثلا درومده به دوستم گفته با این شرایطی که داری اصن برو خودتو بکش (به شوخی مثلا!) واسه همین اول خورت خوب و عاقلانه به شرایطت فکر کن بعد از یکی دو نفر دیگه هم مشورت بگیر