2821
2789
عنوان

طلاق نامزدی

1028 بازدید | 86 پست

بچه ها چقدر حرف مشاور رو باور دارید؟ما عقدیم !با نامزدم مشکل داشتم یعنی اون خودش میگفت نریم مشاور ما ک مشکلی نداریم ولی خوب من خیلی اذیت داشتم میشدم یه بار دوتایی رفتیم که نتونستم کارهایی که کردرو به مشاور بگم جلسه ی اول که با نامزدم دوتایی رفتیم که قرار شد ادامه بدیم و مشاور بهش گفت مامانی هستی،چندروز بعدش تنهایی رفتم پیش همون مشاور و کارها و رفتارهای نانزدم رو گفتم گفت بهترین تصمیم اینه که جداشی ،گفت اگر ازدواج کنی زندگیت میشه مثل ملی و راه های نرفتش ،گفت تازه نامزد تو یه اختلال دیگه داره که از شوهر ملی شدید تره گفت مثل اینه که تو شوخر ملی رو ضربدر ۲ کنی و باهاش زندگی کنی !از اینور خودش هرچندروز یه پیام میده!از اونور هفته ی پیش اومده بود خونمون حرف بزنیم دوتایی یهو دستشو برد بالا بزنه تو صورتم ،نزد ولی ندیده بودم این رفتارو تاحالا...میخوام جداشم تصمیمم منطقیه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیش یه مشاور دیگه هم برو ، ما که نمیدونیم نامزدت چطوره که چیزی بگیم ، ولی من مشاور دیدم که از صد تا خاله زنک بدتر بود ، فک کن مثلا درومده به دوستم گفته با این شرایطی که داری اصن برو خودتو بکش (به شوخی مثلا!) واسه همین اول خورت خوب و عاقلانه به شرایطت فکر کن بعد از یکی دو نفر دیگه هم مشورت بگیر