2777
2789
عنوان

بچه هام موقع خواب😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 105 پست
خداروشکر عزیزم

شما همچین مشکلی داشتی؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خیلی اذیت شدم خیلی

میتونی برام بگی؟ الان چطوره زندگیتون؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

شهرم هیج مشکلی با درس خوندنم نداره ولی خودم نمیدونم چیکار کنم از یطرف میگم من همش ۲۶سالمه قرار نیست ...

من رشته دانشگاهیم رو دوست نداشتم ۳۴ سالگی تصمیم گرفتم یه رشته ای که دوست دارم بخونم ولی همش میگفتم وای دیگه دیره همه کم سنن تو دانشگاه، خلاصه منصرف شدم الان که نگاه می‌کنم به گذشته میگم اگر رفته بودم الان ۱۰ سال بود مدرکم رو گرفته بودم پس اشتباه نکن تا دیرتر نشده برو 

میتونی برام بگی؟ الان چطوره زندگیتون؟

والا ی روز خوبم ی روز یادم میوفته داغونم خیلی وقتا مخصوصا تو رابطه همش با خودم میگم یعنی با اون زنیکه هم همین کارو کرده میمیرم و زنده میشم خیلی سخته مخصوصا اینکه بچم همش ی ماهش بود بچه هام خیلی اذیت شدن اینقدر شیر جوش ب بچم دادم ک الان دیگ خشک شده و بچم سینمو قبول نمیکنه چی بگم داغون شدیم زندگیم داشت خراب میشد ک دوباره سعی کردم بخاطر بچه هام بسازمش 😔💔اما قلبم هزارتیکس

عزیزم خدا حفظشون کنه ته تغاری دختره یا پسر؟

پسر... اولی دختره. سه تای بعدی پسر

عزیزم خدا حفظشون کنه ته تغاری دختره یا پسر؟

پسره عزیزم... 

همسن دختر کوچک من واقعا تو سن خاصی و شیطنت و لجبازی دارن!!!

ببین گلم... بچه های من تو یک خونه، هرکدوم یه خصوصیتی داشتن... دو تا پسرای وسطیم بشدددت لجباز بودن و از دو تا شش سالگی واقعا بد اخلاق و بهانه گیر بودن.. اما دخترم و این ته تغاری نه... صبورن شکر خدا و آروم