2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریال خاطرات خوناشام

وو گرگ و میش مخصوصا این عالیههه

پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱 ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🧡 عشق... ای ترکش کنار نخاع :)♡

بابا جان این فیلما چیه ، بشین سریال ماندالورین رو ببین عشق میکنی ، ماجراجویی هیجانی جنگی همه چیزو یک ...

فعلا درگیر دانشگاهم نمیتونم سریال ببینم ول نمیکنم تا تهش😂میخوام سینمایی ببینم زود تموم بشه

سریال خاطرات خوناشاموو گرگ و میش مخصوصا این عالیههه

جفتشو دیدم اصیل هارو هم براساس خاطرات خون آشام ساختن همش وسوسه میشم ببینم ولی چون درس دارم ترجیح میدم سریال نبینم🤧😂

کجائیه ؟ سینمایی هست؟

هالیوودی سینمائی من معمولا فیلمای سینمایی هم چند قسمت میکنم میبینم اینو یه سره دیدم تو گوشی فرداش هم زدم به تی وی دیدم 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

جفتشو دیدم اصیل هارو هم براساس خاطرات خون آشام ساختن همش وسوسه میشم ببینم ولی چون درس دارم ترجیح مید ...

خب پسسس

دیگ چیزی ب ذهنم نمیادد😅

پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱 ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🧡 عشق... ای ترکش کنار نخاع :)♡

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز