2777
2789
عنوان

میخوام جداشم شوهرم نمیزاره

527 بازدید | 52 پست

سه شبه هروقت بهش میگم جداشم پا میشه منو میزنه نمیدونم چیکار کنم میگه من تورو راحت به دست نیاوردم که راحت بدست بدم 

خیلی تو اذیتم 

همش تهدیدم میکنه که پا میشم میزنمت 

همین چند دقیقه پیش دعوا کردیم انقدر کوبیده پام 

پامو به زور تکون میدم 

الان من تو اتاقم اون تو حال نشسته 

نمیتونم به دست بزنش و...  کنار بیام 

یه بار قانونی تعهد داده نزنتم ولی باز میزنه 

نمیخوام تو این زندگی بمونمم 😓

تو خونش نشستی که هر رفتاری می‌خوادباهات بکنه؟ به خودت بیا. پاشو برو شکایت کن و دادخواست طلاق بده

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همسایه ها بسپار وقتی صدا داد و بیدادم و شنیدین زنگ بزنید ۱۱۰ از ما شکایت کنید برای صدای دعوا . 

بعد شوهرت که کتک میزنه تا مبتونی جیغ بزن . پلیس دو یه بار بیاد صورتجلسه کنه 

اگه میتونی بعد کتک هاش برو پزشکی قانونی نامه بگیر 

بعدم با یه وکیل مشورت کن  

تو خونش نشستی که هر رفتاری می‌خوادباهات بکنه؟ به خودت بیا. پاشو برو شکایت کن و دادخواست طلاق بده

تو یه شهر دیگه ام و تنهام کسی و اینجا ندارم جایی رو هم بلد نیستم نمیدونم چیکار کنم

تاپیک قبلمو بخون