2777
2789
عنوان

طلا فروشه گف

289 بازدید | 6 پست

طلا خریدم کم اجرت دست دوم  فروشنده گفت با هفت درصد میدم اما برام با بیست درصد داده بود به قیمت نو چن بارم پرسیدم گفت هفت درصد که رفتم گفتم گفت اشتباه شده پولمو داد الان من خیلی ناراحتم وسواس فکری دارم میگم اونکه راحت اونطور ازم پول اضافه گرفته شاید طلای که خریدمم طلا نباش فاکتوری هم که داده مهر نداره فقط امضاس  تو فاکتور هم نوشته که بدون مهر فاقد اعتبار ه چیکار کنم خیالم راحت شه بدون طلایی که خریدم وفاکتورش درسته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری نداره که! اگه طلافروشی آشنا دارین بده برات محک بزنن که ببینن عیارش چنده؟ اگه آشنا نداری برو یه طلافروشی بگو می‌خوام بفروشم ! اونا وقتی بخوان بخرن محک میزنن و با دقت عیارشو درمیارن ، بعد که بهت قیمت داد بگو ممنون خیلی کمه و نمیفروشم !☺️

بعد اگه درست بود که هیچی فقط برا من دعا کن!☺️

اگه درست نبود یه شکایت بلندبالا می‌نویسی ! که البته خدا نکنه اما اگه پیش اومد و قصد شکایت داشتی بگو راهنماییت کنم. 

موفق باشی 🙏 

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

کاری نداره که! اگه طلافروشی آشنا دارین بده برات محک بزنن که ببینن عیارش چنده؟ اگه آشنا نداری برو یه ...

عزیزم ممنون از راهنماییت ، فاکتور هم مهر نداره فقط امضا زده تو فاکتور نوشته بدون مهر فاقد اعتبار اینجوریم خیلی شک به دلم افتاده اونجا اصلا حواسم نبود اومدم خونه متوجه شدم