2777
2789
عنوان

قربونی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 20 پست
بخدامن اصلانه میرم نه میام ولی اوناهمش سرشون توزندگی منه چندماه بیماری وسختی کشیدم یه بارمامانش نگفت ...

خب با شوهرت حرف بزن. اروم. بگو بديم به نيازمنداي واقعي. البته فك كنم در اصل گوشت قربوني اگه به منظور صدقه باشه بايد داد نيازمند. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب با شوهرت حرف بزن. اروم. بگو بديم به نيازمنداي واقعي. البته فك كنم در اصل گوشت قربوني اگه به منظور ...

اصلانمیخادقبول کنه اون دفعه گفت منم بهش گفتم خواهش میکنم توقع الکی براخودمون ایجادنکن مگه اون خواهرات نیستن مگه داداشات نیستن همشون دارن ولی فقط به فکرخودشونن تاحالاخیری ازشون به مارسیده؟هیچی نگفت بازامشب بحثشووسط کشیدومیدونم روچیزی پیله کنه انقدرمیگه تاآخرکارخودشوبکنه وازطرفی مطمئنم مادرش این پیشنهادوبهش داده 

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
اقا نیازمند واقعی منم حتأ حاظرم آدرس بدم بامدارک

عزیرم والاماخودمونم اونقددارانیستیم هشتمون گرو نهمونه اگه میبینی این شوهرمن دیوونست حاضره ازضروریات خودمون بگذره به خونوادش وگرنه اونجورم کمک بکن نیست یعنی نداره که کمک کنه

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
عزیرم والاماخودمونم اونقددارانیستیم هشتمون گرو نهمونه اگه میبینی این شوهرمن دیوونست حاضره ازضروریات ...

ان شاااله اول خدا دست شمارو بگیره ب ابروی شما ی نگاهی به منم بکنه