2777
2789
عنوان

عمل بینی 🥲

150 بازدید | 21 پست

من بینیم زیاد بزرگ نیست اما کجه واقعا خیلی رو اعصابمه 

لبام کوچیکه صورتمم متوسطه ن گوشتی ن استخونی چشامم اوکیه یچیزی بین یکم کشیده و گرده 

بینیم خییییلی رو اعصابمه اصلا اصلا اعتماد بنفسمو نابود کرده ی زمانی هم همکلاسیام خیلی مسخرم میکردن سرش خییییلی حساس شدم 

بنظرتون عمل کنم خوب میشه؟ی دماغ خییلی طبیعی میخوام 

میخوام ببینم عمل بینی واقعا تو قیافه تاثیر داره؟ اطرافیانتون کسی عمل کرده چطوره؟🥲🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطور بود بینیت؟بقیه جاهای صورتت اوکی بود .من فک کنم لبم خیییلی خییلی کم ژل بزنم بهتر بشه

گوشتی بودم من 

بقیه جاهای اوکیه

همون رستاکوچولوام 😌 ایـــرانــIRAN🖤😔بمونه یادگاری از 1404/10/18️...ایران من! جان اگر دهم میشوی ایران قبل؟ ️ ..... اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪

منم صورتم مشکل خاصی نداره اصن برا من تا نصفش استخونی هست نصفش گوشتی

اها

همون رستاکوچولوام 😌 ایـــرانــIRAN🖤😔بمونه یادگاری از 1404/10/18️...ایران من! جان اگر دهم میشوی ایران قبل؟ ️ ..... اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪

میشه ازتون خواهش کنم برای خواهر باردارم دعا کنیدپدرشوهر عوضیش آنقدر اذیتش کرد طلاها شو‌ گرفت ازش 

آنقدر گریه کرد به خونریزی افتاد توروخدا دعا کنید شر این موجود کثیف از زندگیش کم بشه و طلاهاشو پس بده