2777
2789
عنوان

بارداری

190 بازدید | 39 پست

سلام خانما من الان هست روز از موعدم گذشته پریود نشدم امروز عصر بی بی زدم مثبت شد.بنظرتون چون عصر بوده میشه بهش اعتماد کرد؟

و ی چیز دیگه ماه قبل روزای تخمک گذاری رابطه داشتیم ینی اگر باردار باشم هنوز یک ماه نشده درسته.؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره تاپیک بزن بنظرم یک درصد درست نیست میاید درخواست میکنید تو تاپیک بقیه

چیکار کنم راهنمایی فوری میخواستم کسی نیومد

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
درخواست بده راهنمایی کنم

همینجا راهنماییش کن سوالش خیلی سخت نیست ،یه نفر به من گفت ماما و اینا خصوصی درخواستشون قبول نکن دوراز حون شما البته میبینی گاهی مرد باشن به جای زن خودشون جا بدن

عزیزم من هنوز بعد هشت روز زیر دلم هراز گاهی درد میگیره بخصوص شبا ولی ترشحات کرمی رنگ دارم.طبیعی بنظر ...

شنبه برو از بده عزیزم درد هم اولش تقریبا طبیعی هست منم پنج روز گذشته بود شب بی بی چک گذاشتم هاله کم رنگ انداخت باردار بودم

همینجا راهنماییش کن سوالش خیلی سخت نیست ،یه نفر به من گفت ماما و اینا خصوصی درخواستشون قبول نکن دورا ...

چه حرفا😅

من وقتی پست مینویسم برام میزنه که بزودی منتشر می‌شود گاهی وقتا منتشر میشه گاهی وقتا نه برای همین خصوصی راحتترم

علاوه بر اون تو خصوصی راحت‌تر میتونم سوالات تخصصی بپرسم و بهتر راهنمایی کمم مثلا گاهی وقتا باید تاریخی دقیق دربیارم روز حساب کنم و این چیزا

چه حرفا😅من وقتی پست مینویسم برام میزنه که بزودی منتشر می‌شود گاهی وقتا منتشر میشه گاهی وقتا نه برای ...

بله درسته بلاخره سایت عمومی هست و هزار مریض هست ،ولی همینکه شما نوشتید مشخص ماما هستید ببخشید اگه بهتون برخورده باشه