2777
2789
هم روح هست هم جن هم مَلَک توزندگیتون هیچوقت از خداغافل نشید که ضرر میکنیدالان متوجه نمیشی

میتونی اثباتش کنی؟ تا باور کنم

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم😎🙈🙈

من حتی کامنت گذاشتم با چم خودم ندیدم پس انگ نمیزنم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

میتونی اثباتش کنی؟ تا باور کنم

خواب بهترین مصداق اثبات روح هست

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

چرا هر کی هم دیده خودش ندیده و اطرافیانش دیدند؟؟؟من قبول ندارم

من دیدم البته اون یه فرشته بود خیلی نورانی بود دم اذان صبح دیدمش شب قبلش قرآن خونده بودم  اونها میتونن ب هرشکلی دربیان چون جسم نیستن

بعضی گربها اجنه هستن

بعضی کبوتر ها روح اموات مخصوصا شبهای جمعه و پنجشنبه 

اموات ب شکل پرنده ب اهل خونها سر میزنن و منتظر خیرات هستن

از منبع معتبر بهت میگم

مادرم بزرگم صحبت میکرد زمان قدیم تو زیر زمین خونه نون میپختن یکی میومده باهاش حرف میزده یه بار هم چا ...

نمیدونسته چیه یا بعد فهمیده؟ چه شکلی بوده 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
وای😂😂😂😂😂

سریع حذفش کردم😂😂😂

میدونست چیه میگه شبیه خودمون ولی موهاش خیلی بلند دستاش هم شبیه خودمون فقط کوچکتر و کوتاهتر

قدیمیا خیلی دل داشتن مادرشوهر منم دیده نترسیده

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
عزیزم من یه مدت درگیر این داستانهایی که برام پیش اومد شده بودم خواهشا به این چیزا فکر نکن انرژِی منف ...

علاقه ای به فکر کردن در موردشون ندارم فقط به خاطر این که ایده داستانی جالبی بود که اونم نهایت یه هفته طول بکشه چون داستان کوتاهه بهش فکر می کنم

میدونست چیه میگه شبیه خودمون ولی موهاش خیلی بلند دستاش هم شبیه خودمون فقط کوچکتر و کوتاهتر

خواهرم دیده اول خیلی شبیه خودمون بودن ولی یواش یواش قیافه شون ترسناک تر میشه می تونن تغییر قیافه بدن

شوهر منم تو باغشون دیده میگفت تنها بودم مادربزرگم رفته بیرون یدفعه دیدم یه پیرزن با موهای خیلی نارنج ...

بابا بزرگم دیده ته باغشون یکی عروسی گرفته رفته دیگه چند نفر جمع شدن جیغ فریاد میکنن جشن گرفتن بابا بزرگم در رفته😂