2777
2789

بله 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ی عالمه پرسیدم گفت کسی همزاد نداره 

اما به ازای هر انسان که به دنیا میاد ی جن یا شیطان هم ب دنیا میاد هم همزاد تو نیست

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بله

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من از ی عالمه پرسیدم گفت کسی همزاد نداره اما به ازای هر انسان که به دنیا میاد ی جن یا شیطان هم ب دنی ...

خب پس برای اینکه ما ممکنه فقط یک بار ممکنه گاهی 

توی زندگیمون دقیقا خودمون رو ببینیم چه جوابی هست؟ گاها حتی اطرافیان هم اینو دیدن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

به همزاد نه ولی شنیدم از هر انسانی هشت نسخه تو دنیا وجود داره که میتونه بعضیاشون تو جهان موازی باشه،مثلا از من که دقیقا عین من هستن و مو نمیزنن با من هفت تای دیگه هست حالا چه تو همین دنیا چه جهان موازی

خب پس برای اینکه ما ممکنه فقط یک بار ممکنه گاهی توی زندگیمون دقیقا خودمون رو ببینیم چه جوابی هست؟ گا ...

هآن؟

یعنی چی خودمون رو ببینیم یعنی یکی شبیه خودمون رو؟

خب احتمالش هست به خاطره بعضی مسائل ولی حتی شبیه هم باشید بازم تو تویی و اون اونه

فرق دارید دیدی مثلا پسره دقیقا شبیه بچگیای پدرست ولی اون نیست

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
هآن؟یعنی چی خودمون رو ببینیم یعنی یکی شبیه خودمون رو؟خب احتمالش هست به خاطره بعضی مسائل ولی حتی شبیه ...

ببین وقتی میبینیش در آنی ناپدید میشه مگر متوجه ش نشی.

خود من توی اتاق نشسته بودم 

بعد از گذشت مدتی رفتم آشپزخونه دیدم مادرم میگه چرا دوباره اومدی؟ میگم‌یعنی‌چی چرا خب مگر نباید بیام میگه چطور چند دقیقه پیش اومدی منو ترسوندی رفتی پیش دیوار آشپزخونه قایم شدی بعدم رفتی درحالیکه من نبودم اصلا:/

ببین وقتی میبینیش در آنی ناپدید میشه مگر متوجه ش نشی.خود من توی اتاق نشسته بودم بعد از گذشت مدتی رفت ...

😂😂فیلم خوفناک زیاد می‌بینید خانوادگی 

همچین چیزی نمیشه عزیزم 

اگرم واقعی میگی حذر امام جواد بگیر ببیند درست میشه قرآن هم بخون 

لابد صدای قران توی خونتون کم پخش میشه که اجنه جمع میشن

😂😂فیلم خوفناک زیاد می‌بینید خانوادگی همچین چیزی نمیشه عزیزم اگرم واقعی میگی حذر امام جواد بگیر ببی ...

نه بابا ربطی به اون نداره 🤣🤣

بخداجدی میگم مادرم بدون شوخی میگفت اولش خودمم خندیدم قسم خورد گفت حتی به صورتم نگاه کردی خندیدی رفتی پشت دیوار بعدم برگشتی رفتی