2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک ژن خوبی که به ارث بردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 133 پست
عزیزم خودت گفتی موسیقی دان منم عرض کردم رتبه کنکور بده خب اشکالی نداره چیکار میکنی یه موسیقی خوب میز ...

من بازم میگم برو هوش های نه گانه رو بخون تربیت درست فرزند و یه زندگی موفق داشتن هم خودش هوشه

قدرت تصمیمگیری توی شرایط سخت، قدرت متقاعد کردن بقیه... 

من یه مامان بزرگ دارم خانه داره و درس هم نخونده 

بعدا رفت نهضت ولی دنیا سر انگشتاش داره میچرخه سه تا بچه ی خوب تحویل دنیا داده که یکیش مامان من بوده

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من نمیشناسم راستش خیلیی کم پیش میاد کسی که پزشکی دانشگاه تهران خونده باشه نره وزشک شه که به بچه داری ...

احتمالا مادر نشدی که اینو درک کنی تربیت فرزند مهم ترین دغدغه یک مادره.

چه بسا هوش فقط درس خوندن و موقعیت اجتماعی نیست. 

همسر داری صحیح 

تربیت فرزند درست

و..... 

همه از مولفه های هوشه

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوش انواع مختلفی داره. از جمله منطق و ریاضی، تصویری، زبانی، موسیقی، جسمی و...

از طرف دیگه رتبه خیلی خوب در کنکور نشان دهنده هوش هست، ولی برعکسش درست نیست و  رتبه بد در کنکور تنها به دلیل داشتن هوش پایین نیست. عوامل زیادی مثل استرس، برنامه ریزی نادرست، نداشتن پشتکار، محیط نامناسب و ...دخیلند.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
الان میتونم بپرسم با هوش فوق العاده بالاتون به چه درجاتی رسیدید؟ مدال تلمپیاد دارید ؟ یا دکترای افتخ ...

بله در یک کنکور با تلاش خیلی خیلی خیلی کم رتبه 14 شدم 

و ارشد مهندسی دارم و دکترای یک رشته دیگه 

من رتبه ام خوب شد و دانشگاه تهران رشته بسیار سخت فلسفه خوندم ولی اصلا حس باهوشی ندارم 

باهوش به نظرم کسیه که بتونه تو زمان درست تصمیم درست بگیره حالا تو هر شرایطی چه شغلی چه زندگی شخصی چه هر کار دیگه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
هوش صرفا رتبه ی کنکور نیسترتبه ی کنکور علاوه بر هوش به مسائلی همچون پتشکار ، شرایط زندگی و ... بستگی ...

بله عزیزم میدونی چقدر حرص داره که یه آدمی که حماقت ازش میباره و دانشگاه پیام نور یکی از روستاهای گیلان با شرط معدل روانشناسی عمومی میخونه در دنیای واقعی میاد میشینه جلوی من و خودش رو دست بالا میگیرع و بهم میگه تمامیه اساتید معتقدند ایشون نابغس؟ 

اونم جلوی منی که توی تغریبا برترین دانشگاه مهندسی تهران کامپیوتر میخونم و رتبم زیر ۵۰۰ بوده و الان هم توی دانشکده رنک هستم؟ 

بله در یک کنکور با تلاش خیلی خیلی خیلی کم رتبه 14 شدم و ارشد مهندسی دارم و دکترای یک رشته دیگه

خدا حفظت کنه❤️

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
هوش انواع مختلفی داره. از جمله منطق و ریاضی، تصویری، زبانی، موسیقی، جسمی و...از طرف دیگه رتبه خیلی خ ...

عزیرم چند بار گفتم من نگفتم تنها رتبه کنکور گفتم رتبه کنکورت بده خب ویتی هپشت بالاست باید حداقل یچیزیت خوب باشه نمیشه هیچکاری نکنی و بگی من نابغم 

بله عزیزم میدونی چقدر حرص داره که یه آدمی که حماقت ازش میباره و دانشگاه پیام نور یکی از روستاهای گیل ...

خوب چ آسیبی ب تو زده

الان تو فکر می‌کنی از اون بالاتری؟

نحوه تصمیمات تو زندگی نشان دهنده هوشه