2777
2789
عنوان

تاتو خط چشم

108 بازدید | 18 پست

سلام خانما من چند ساعته انجام دادم به شدت فراوان پشیمونم. به نظرتون تا تازه هست مثلا با ماساژ نمک اینا پاک میشه تو رو خدا راه حل دارید کمک کنید که به شدت نیاز دارم دارم سکته میکنم 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نزن چیزی بنظرم نمیره چون بیشتر زخم میکنی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

نه دیگه راه حل نداره الان جوهر رفته زیر پوست ، کاری نکنی بدتر عفونت کنه فعلا صبر کن کاریه که شده تا بعدا ببینی چکار میشه کرد!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چرا پشیمونی، خیلی خوشگل میشه که، مگه قبلا با مداد نکشید ببینی؟

چرا همیشه خط چشم داشتم خریت کردم زدم یا اینکه نازکه ولی دارم سکته میکنم میگم تا تازه است یه چیز بزنم کمرنگ بشه به مرور برع 

چرا همیشه خط چشم داشتم خریت کردم زدم یا اینکه نازکه ولی دارم سکته میکنم میگم تا تازه است یه چیز بزنم ...

خط چشم به مرور پاک نمیشه،میخوای الان  برو حموم بشورش ،اما ممکنه عفونت کنه.

بنظرم خط چشم خیلی قشنگه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
چرا همیشه خط چشم داشتم خریت کردم زدم یا اینکه نازکه ولی دارم سکته میکنم میگم تا تازه است یه چیز بزنم ...

من ۷ ساله دارم خیلی عالی مونده تنها تاتویی که ماندگاریش زیاده و ۶،و۷ سال یه بار به ترمیم نیاز داره خط چشمه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
خط چشم به مرور پاک نمیشه،میخوای الان برو حموم بشورش ،اما ممکنه عفونت کنه.بنظرم خط چشم خیلی قشنگه

هم‌میترسم دس کاریش کنم هم ناراحتم خیلی 

من ۷ ساله دارم خیلی عالی مونده تنها تاتویی که ماندگاریش زیاده و ۶،و۷ سال یه بار به ترمیم نیاز داره خ ...

شانس من بدبخت