سلام مامانا بیاین از تجربه ی پوشک بچه براتون بگم اگه بچه هاتون یک سال و رد کرده هزینه ی پوشک هم براتون سنگین شده یه راهکار میدم که هزینه هاتون کمتربشه
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
پوشک شرایط رو بگیر توش و خالی کن کهنه ی بچه بگیر بذار توش فقط زحمت کهنه شستن زیاد میشه برات
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
عزیزم پوشک شرتی و بگیر یه بار که استفاده کردی داخلشو خالی کن چون حالت کاغذی داره بچه ارو نمیسوزونه کهنه ی بچه ارو بذار توش هم به صرفه است هم اینکه مضرات پوشک رو نداره