بچه ها به چه غذایی میگن غذای مونده؟؟؟چند روز بمونه؟؟مثلا خورشت درست کنم الآن فردا ناهار گرم کنم بخورم غذای مونده حساب میشه؟؟؟آخه میگن بچه رو زشت و سیاه پوست میکنه غذای مونده خیلی میترسم
خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی
خیلی جاها نوشته...حتی ریحانه بهشتی هم خوندم که تاکید شده غذای مونده نخورین بچه رو پوستش رو تیره و کد ...
عزیزم اصلا حرف معتبر و علمی ای نیس کاملا بی پایه و اساسه. شما برای سلامت خودت و بچه ت غذای تازه بخور. خوردن غذای مونده هیچ تاثیری اما رو ظاهر بچه ت نداره. از لحظه ی بسته شدن نطفه (سعی می کنم تو دیسکورس خود ریحانه بهشتی بحرفم :دی) شکل و قیافه بچه ت کاملا مشخص شده و تغییر نمی کنه.
الان ما یخچال داریم ، غذا رو توی محیط باز نمیذاریم که آلوده بشه و میکروب بگیره
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273
برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔