2777
2789
عنوان

چشمم ب گوشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 46 پست
الان خانوادش فکر نمیکنن هولم یا مشتاقم یا اینکه حس بدی داشته باشه؟

چرا باید چنین فکری کنن 

بالاخره شما عروسیشون هستی باید خودی نشون بدی 

بنظرم خیلی با روی خوش بعد هم گوشی رو بده مامانت 

دلیلی نداره بگی چی شده نه به اونا نه به مامانت 

به شوهرت و خانوادشون هم نشون میدی شما هستی به عنوان همسرشون و کسی قرار نیست جایی بره به دلایل مالی 

اصلا چرا عقد نمیکنین ببین نذار زندگیتون سختی هاشو بیشتر نشون بده 

مال همه سخته ، مدیریت کن اگر دلت و عقلت میگه این شخص مناسب

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ زدم مامانش مشغول بود نامزدم پادگانه دوسه روز دیگه تموم میکنه

گلم به خونشون زنگ بزن نه موبایل یا بگو مامانتون زنگ بزنن حالو احوال کنن .ی دورهمی بذارین جدی ترش کنین .بعد هم گوشی رو بدن به شما 

اگه دلت و عقلت میگه این شخص مناسب و خانوادت تایید کردن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
میدونم من سه سال تو همین وضع موندم و‌پیر شدم الان چی شد؟باز جدا شدیمامیدوارم واسه تو اینجور نباشه عز ...

قربونت برم بهش زنگ زدم اشتی کردیم دستت درد نکنه، گویا بیشتر قسمتهاش سوتفاهم بود

زنگ زدم عزیزم اشتی کردیم😍

عالی 😍

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔