2777
2789
عنوان

چشمم ب گوشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 46 پست
دیگه شرایط سخته همه ما مردامون دارن تو همین شرایط سخت کار میکنن برا زن و بچشون بنده خداها . شاید نام ...

من با شرایطش کنار اومدم بهش گفتم مشکلی ندارم ولی الان از اخرین پیامم تا حالا خبری ازش نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندروزصبر کن ببین چکار می کنه.اگه ازش خبری نشد به خانوادت بگو تا پدر ومادرش صحبت کنن.تکلیفت الان معل ...

دیشب ب خواهرش گفتم ادم منطقیه ، گف محمد دوستت داره از رفتارش مشخصه ، گفتم پس چرا اینجوری بم میگه و یهو غیب میشه امروزم ب مادرم گفتم چون زیاد گریع کردم خودشم متوجه میشد

دارم روانی میشم

میتونی جدی و حق به جانب اما با لحن آروم ازش بپرسی منظور حرف دیشبش چی بود و خانواده تو در جریان بذاری و مشاوره بری یه موقع تصمیم اشتباه نگیری شاید آدم بدردنخوری باشه شایدم آدم خوبی باشه ولی تصمیم درستی بگیر 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

الان من بهش زنگ بزنم نزم صبر کنم چکار کنم

نمیدونم هر کی یجوره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

با روی خوش زنگ به خونشون بزن هم احوال پرسی کن هم بگو میخواستم بیام سرتون بزنم ببین میگن اونجاست نامزدت یا حرفی میزنن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
با روی خوش زنگ به خونشون بزن هم احوال پرسی کن هم بگو میخواستم بیام سرتون بزنم ببین میگن اونجاست نامز ...

زنگ زدم مامانش مشغول بود نامزدم پادگانه دوسه روز دیگه تموم میکنه

با روی خوش زنگ به خونشون بزن هم احوال پرسی کن هم بگو میخواستم بیام سرتون بزنم ببین میگن اونجاست نامز ...

الان خانوادش فکر نمیکنن هولم یا مشتاقم یا اینکه حس بدی داشته باشه؟

یه خبر ازش بگیر خب خیلی مردا فشاره، باید دلداریش می دادی که درست میشه و تو کنارشی باهاش میسازی، دیگه اگر بهانه نبوده حرفاش مشخص میشه خب بعد تصمیم میگرفتی شاید تو خواستی بهم بزنی به هر حال باید حرف زده بشه تا معلوم بشه

ب همین سادگی هم نیستا

میدونم 

من سه سال تو همین وضع موندم و‌پیر شدم 

الان چی شد؟

باز جدا شدیم

امیدوارم واسه تو اینجور نباشه عزیزم، عمیقأ 

ولی تو سراغ نگیر

نگو گریه کردم

خونسرد باش لطفا حتی به ظاهر