2789
عنوان

غربلگري

66 بازدید | 3 پست

امار دوستاني كه غربالگري رفتن و جواب خوب نبوده ولي بچه هاي سالم بدنيا اوردن بيان نظر بدن ممنون

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بچه مشكلي نداشته
4
100%
بچه داراي مشكل بوده
0
0%

عزیزم غربالگری فقط ریسک رو محاسبه میکنه ، قطعی نیست که هر کسی ریسکش بالا بود بچه اش مشکل داشته باشه

حتی کسی که توی غربالگری ریسک پایینی داره ممگنه خدایی نکرده بچه اش مشکلی داشته باشه 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

من سونو ان تی خوب بود .ولی ازمایش اولم ریسک متوسط داشت .ازمایش دوم اسکرین مثبت شدم .ریسکم ابه 250ّّ.مجبور شدم آمینو سنتز بدم .جوابش اومد خدارو شکر جنین سالم ولی خیلی استرس داشتم تا اومدن جواب .خدا میدونه چقدر غصه خوردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سونو ان تی خوب بود .ولی ازمایش اولم ریسک متوسط داشت .ازمایش دوم اسکرین مثبت شدم .ریسکم ابه 250ّّ. ...

من خودم مجبور شدم يه ازمايش ٢ميليوني بدم ولي خدا ميدونه چقدر گريه كردم خوشبختانه مشكلي نبود  ولي جواب غربالگري  سه ماه أولم هاي ريسك شدم