2789
عنوان

پنیسیلین

81 بازدید | 10 پست

آمپول پنیسیلین بدون نسخه میدن؟

لا حول ولا قوة الا بالله این کاربری به دعاهای شما محتاجه توی این شب های محرم من هم تو دعاهاتون یاد کنیدیه افسرده گم شده

خیر بعید میدونم

چرک خشک کن چی میتونم بدون نسخه بگیرم 

لا حول ولا قوة الا بالله این کاربری به دعاهای شما محتاجه توی این شب های محرم من هم تو دعاهاتون یاد کنیدیه افسرده گم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چیه اینجا بگو شاید بتونن راهنماییت کنن یه انتی بیوتیک خوراکی بخوری خوب بشی

گلو درد

چرک خشک کن چی میتونم بدون نسخه بگیرم

برای چی میخوای بگیری 

مشکلت چیه جان 

بعد اگرم بدون نسخه بدن خودت نمیتونی تو خونه تزریق کنی حتما باید بیمارستان یا درمانگاه باشه 

چون پنیسلین تزریقش با امپول های دیگ فرق داره؟

عفونت چی داری

😇

برای چی میخوای بگیری مشکلت چیه جان بعد اگرم بدون نسخه بدن خودت نمیتونی تو خونه تزریق کنی حتما باید ب ...

گلو

گلو

برو جلو اینه. چراغ قوه بنداز تو گلوت با گوشی 

بعد نگاه کن. ببین ته حلقت قرمز و تورم هست 

لوزه. هات هم نگاه کن. ببین اوناهم درگیر کرده

ببین اوضاع چطوریه 

میتونی سفاکلسین ۵۰۰ استفاده کنی هر ۱۲ ساعت

😇

برو جلو اینه. چراغ قوه بنداز تو گلوت با گوشی بعد نگاه کن. ببین ته حلقت قرمز و تورم هست لوزه. هات هم ...

اره هم قرمزه هم تورم کرده به رنگ چرکیم روی کاممه

منم گلو درد داشتم با چراغ قوه دیدم لوزه هام ورم و عفونت کرده بود

رفتم بیمارستان  امپول پنیسیلین زدم.

حتما بگو قبلش تست کنننا.

اولی رو زدم خیلی بهتر شدم داشتم میمیرم اصلا نمیتونستم بخوابم اب دهن قورت بدم

اره هم قرمزه هم تورم کرده به رنگ چرکیم روی کاممه

خب همون سفالکسین اکیه 

میتونی و آزیتروماسین و یا کاموکسی کلاو هم استفاده کنی ولی فکرکنم بدون نسخه نمیدن

عزیز رفتی دارو خانه شرایطط رو بگی هم خودشون دارو میدن. بهت جان

😇

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز