2821
2789
عنوان

طلاق نامزدی

340 بازدید | 32 پست

بچه ها نامزدی که تو دوران نامزدی بارها اشک شمارو درآورده و حتی بعدش عذر خواهی نکرده و اشک شمارو تو خیابون درآورده بعد همینطوری طلبکار راهشو کشیده جلو جلو مثل غریبه ها میره،یا بارها تو خونه ی خودشون اشک شمارو درآورده بعد قهر کرده خوابیده یا تو بحثهای جدی اشک شمارو درآورده حالتونو بد کرده بعد راهشو کشیده رفته و تا چهار پنج روز ازش خبری نیست و بعد اصلا گردن نمیگیره اشتباهاتشو و جوری برخورد میکنه ک انگار شما دارید توهم می‌زنید و هیج مشکلی نبوده با این نانزد که عقد هستید ادامه میدید؟؟نامزدی که شما با ازدواج باهاش از لحاظ مالی و محل زندگی قراره فکر کنید از لول صد برید لول منفی ۵ و باهاش زندگی کنید و تمام نداری هاش رو تحمل کردید و کمکم کردید مثلا طلاهاتونو دادید خونه خریده و زده ب اسم مادرش!میمونید باهاش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی باور کن مادر پدر منم عین شما بودن تو دوران نامزدی 

الان ۲۰ ساله دارن باهم زندگی میکنن

الان دارن جدا میشن ک مام داریم باهاشون میسوزیم

ببین

درد داره

ولی همین الان تمومش کن!!!

🙂

نهفقط طلاهای تو رو فروخته خونه رو زده به نام مامانش؟😐

بله قرار بود سه دنگ سه دنگ بزنه،حتی بعدشم نگفتم بزن به اسم من گفتم خوب بزن ب اسم خودت دعوا راه انداختو هوچی گری کرد 

وایی باور کن مادر پدر منم عین شما بودن تو دوران نامزدی الان ۲۰ ساله دارن باهم زندگی میکننالان دارن ج ...

جدی؟؟چقدر بد عزیزم واقعا متاسفم،قوی باش !!میتونم ازت بپرسم مشکلشون سر جی بوده مثلا تو نامزدی یا کلا سر چی مشکل داشتن؟

جدی؟؟چقدر بد عزیزم واقعا متاسفم،قوی باش !!میتونم ازت بپرسم مشکلشون سر جی بوده مثلا تو نامزدی یا کلا ...

بله 

الان من ۱۹ سالمه و پا به پای اینا دارم میسوزم 

جای اینکه درس بخونم کنکور بدم،دارم آتیش میگیرم استرس میکشم

فقط اگه نمی‌سازید همین اوله کار ک هنوز یکی دیگه ب خانوادتون اضافه نشده و بدبخت نشده،جدا شید!همون اول خیلی بهتره خیلی 

پدره منم دقیقا همین کارای همسر شما به علاوه هزاران کار دیگه ک طولانیه،تو دوران نامزدی سر مادرم آورد،مادرم خواست جدا شه ولی ب گفته ی خودش فکر کرده اشتباه بوده،ک درست ترین تصمیمش بوده..

الانم ک ماهام داریم باهاشون میسوزیم دیگه🫠🙂

🙂