2777
2789
عنوان

بچه ی طلاق بودن آیا درد داره

181 بازدید | 11 پست

احساس میکنم بچه های طلاق تا آخر عمر یه دردی پنهونی رو همواره با خودشون همراه دارند همسرم بچه ی طلاق همش یه غم پنهون رو تو وجودش حس میکنم

نمیدونم ولی شاید قبلنا سخت بوده الانا ک زیاد شده و تقریبا عادیه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه ی طلاق نیستم ولی دوستم خیلی عذاب کشید سر دعواهای خانوادش نمیتونست درست بیاد مدرسه سال آخر که نهایی داشتیم بعضیارو اصلا نداد بعد الانم با پدرش زندگی میکنه مادرش یه شهر دیگس خیلی دلش واسه مامانش تنگ میشه افسردگی گرفته

اشک شو،اما نه تو غم.

آره اگه غم هم نداشته باشی بازم بهت القا میکنن مثلا دوست هاو آشنا ها با ترحم بهت نگاه میکنن 

یا بعضی از آشناها حتی باتنفر انگار مقصر اصلی طلاقشون تو بودی خیلی حس بدیه 

کلا از لحاظ روحیه حالشون خوب نیست مخصوصا پدرو مادر همیشه مشاجره باهم داشتن

نه فکر نمی‌کنم عادی شده باشه فقط درد پنهونه

اون ک بله ولی فک کن قبلا یک نفر از ۳۰ نفر بچه طلاق بود زمان ما الان تو مدرسه داداشم تقریبا نصف کلاسشون بچه طلاقن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

2790
2778
2791
2779
2792