2777
2789
عنوان

وقتی جنبه نظر مخالف ندارید

81 بازدید | 5 پست

نیاید تو تاپیک ها نظر بدید ، من دارم محترپانه نظرم رو راجع به تاپیک میگم بعد طرف اصلا نه میدونه من کیم نه میدونه چیم میاد چون نظری که نوشتم رو دوست نداره هرچی به عقل ناقصش میاد میگه ، البته بنظر من این مدل رفتارهای هیجانی ناشی از عوارض بلوغه احتمالا سنشون زیر ۲۰ ساله و کله هاشون باد داره وگرنه ادم عاقل بیخود به مردم توهین نمیکنه چون صرفا با حرف و نظرشون مخالفه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمم جرئت نمیکنم اینجا نظر بدم 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

حق گو کی بودی تو؟به نظرم اگه با یکی مخالف بودییا محترمانه دلیلشو بگویا نگو🥴

من اصلا با اونا حرف نزدم یکی تاپیک زده بود من در کمال احترام فقط گفتم نظرم مخالف نظر شماست دارید اشتباه میکنید دونفر دیگه اومدن هرچی خواستن گفتن و رفتن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
حق گو کی بودی تو؟به نظرم اگه با یکی مخالف بودییا محترمانه دلیلشو بگویا نگو🥴

من دیشب تو تایپک ی خانمی که در مورد دادشس حرف میزد ی نظراتی دادم باب میلش نبود نظر ندادم دیگه و نوشتم خوشحال شدم 🌹 بای تمام من مخالف باشم نیازی نیست تو تایپکش بمونم

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

2790
2778
2791
2779
2792