2777
2789
عنوان

ی دوست دارم از پسرا پول میگیره بیا

207 بازدید | 18 پست

ی رفیق دارم پول از پسرا می گیره بعد رو کارت خودشم نمی ریزه چند بار اشتباه کردم گذاشتم ریخت رو کارت من بهش پس دادم. بعد چند روز پیش پیام داده بود دختر خالم میخاد پول بریزه شماره کارتت بده الکی می گفت دختر خالش که قبول کنم. منم گفتم نه نمی تونم بیام به بینمت پول بت بدم پس نریز گفت مگه قرار نبود بریم کافه همو به بینیم گفتم نمی تونم خانواده اجازه نمیدن گفت وا ارزش دیدنم نداری اره جون خودش بخاطر پولش میخاست بیاد خلاصه نزاشتم بریزه رو کارت من. امروز پیام داده تولدم بوده تف تو رفاقتت در حالی که یادمه پارسال یا قبل تر موقع تولدم بود میدونستم تولدمه ی تبریک نگفت با این ادم چکار کنم😂😂بلاکش کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بلا کن :/

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

اول بگو اره تف به رفاقت یکطرفه مگه پارسال که  تولدم بود یه تبریک خشک و خالی گفتی که‌ انتظار تبریک داشتی؟؟؟ اتفاقا از پارسال تف به هرچی رفاقت یکطرفه و منفعت طلبانس و بعدم بلاکش کن