2777
2789
عنوان

حاملگی

64 بازدید | 12 پست

من تا آذر راکوتان میخوردم

بعد دوماهی هست نمیخورم

دی پریود شدم ولی الان دوازده روز گذشته پریود نشدم

به فاصله سه روز تو هفته پیش دوبار بیبی چک زدم ولی منفی بود

کمرم در داره نوک سینمم تا دوهفته پیش خیلیییی درد میکرد حتی لباسم تنگ بود

نمیدونم باردارم یا نه🤦🏻‍♀️

استرس دارم تا شنبه برم بتا بدم

فکر نکنم باردار باشی اگه بودی دوبار بیبی چک زدی نشون میداد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردار نیستی. معمولا تا ۳ ماه بعد قطع قرص باردار نمیشی.

توبارداری از همون اول که لباس تنگ نمیشه! برای من بعد از ماه پنجم کیپ شدن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

باردار نیستی. معمولا تا ۳ ماه بعد قطع قرص باردار نمیشی.توبارداری از همون اول که لباس تنگ نمیشه! برای ...

نه عزیزم میگم پیراهنم تنگه نوک سینه هام درد میاد

انشاالله همینطور میگی باشه 😞 

اخه چندبار اینجا خوندم با بیبی چک منفی باردار بودن

من خودم بار اول منفی شد

ولی بار دوم مثبت

دوبار زدی دیگه ریسک خطاش خیلی زیاد پایینه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم تا شهریور راکوتان میخوردم

چند ماه بعدش باردار بودی

۳ ماه بعد