2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه اصالت یکی نباشه خیلی مهمه؟

بله عزیزم خیلی . 

بدلیل اینکه خانواده خیلی مهم هستن و در زندگی اینده تاثیرگذار هستن . و وقتی اصالتها یکی نباشه هر کدومشون یه سبکی زندگی دارن و باعث اختلاف نظر میشن‌ البته دخترا چون عاشقن به این موارد بی توجه هستن و بعدا میفهمن که دیره

اصالتا یکی هستیم عزیزم واسه ی شهر هم هستیم ۵سال تفاوت سنی داریم و چند ساااله که انتظار هم و میکشیم و ...

عزیزم انشالله خیره ‌ . 

اینجوری برای استارت خوبه ...لاقل توی رسوم خواستگاری تفاهم دارین و مشکلی پیدا نمیشه از این جهت انشالله

متولد ۷۶ ای شما؟ درس بخون حالا  سرکار برو مستقل باش  کلی وقت داری

اره..خب نزدیک چهارساله صبر کردم..بعدم ۷۶ من فرق داره با بقیه...من خیلی زود بزرگ شدم(عقلی)

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
بله عزیزم خیلی .  بدلیل اینکه خانواده خیلی مهم هستن و در زندگی اینده تاثیرگذار هستن . و وقتی ا ...

نه منظورم تفاوت شهر هاس مثلا یکی کرد یکی عرب...

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

نازی جان مشخصه که خیلی دوسش داری و قطعا ایشون هم بهت علاقه منده وگرنه جلو نمیامد . 

و اینکه گفتی چندساله انتظار میکشید پس احتمالا یه سری شرایط ها مهیا شده که ایشون جلو اومده خداروشکر . 

فقط در نظر داشته باش که تمامه خصوصیت هاشو ببینی و فقط به خوبیاش اکتفا نکنی و چشماتو ببندی عزیزم . 

تو الان غرق عشقی و هرچه که دوستان بگن که هول نشه و یا درس بخون و یا خوب فکر کن ، تو توو حال خودت هستی. منم مثل بقیه از این چیزا بهت نمیگم فقط نظرم اینه که درستش اینه که همه چیشو ببینی عزیزم و در وهله ی اول لاقل دقت کن ببین واقعا مادرش با جون و دل میاد به دیدنه تو یا به اجبار ‌ . و بعدش ببین ایا واقعا تورو با دلش میخواد که عروسش بشی یا نه . 

چون ببین عزیزم 

درسته که در هر صورت توی ایران مادر شوهر هرچقدرم ادم رو خواسته باشه اما بالاخره با عروسش به یک سری اختلاف نظرها میخوره اما مهم اینه که اگر تورو بخواد ، با همه ی اختلاف نظرهای اینده هم که پیش بیاد اما میدونی که در نهایت پشتته . مادر همسر پشت ادم باشه خیلی مسائل زندگی زوجین حله . اما اگر خلاف ش باشه کم کم میبینی اگر با همسرت اختلاف بخوری و اونا بفهمن بدتر شوهرت روعلیه تو تحریک میکنن اما اگر پشتت باشن نمیزارن حتی اگر به مو برسه پاره بشه. این نصیحت منو سعی کن یادت بمونه همیشه عزیزم

نه منظورم تفاوت شهر هاس مثلا یکی کرد یکی عرب...

اره منم منظورم همون بود ، توی اون شرایط که هرکدوم ماله یه شهری باشه اونوقت هر خانواده ای یک سبک زندگی و فرهنگ و رسوم داره و از طرفی هر کدوم از زوجین هم میخوان حرف خودشون و رسم خودشون مورد توجه قرار بگیره و اجرا بشه . و این مسئله فقط برای عروسی و نوع عروسی و مراسم ها نیس. بعدها توی اولاد دار شدن ...توی تربیت کردن فرزند و توی همه چی میخوان هر دو طرف سبک شهر و فرهنگ و رسوم خودشون بچه رو بزرگ کنن و به اختلاف نظر میخورن. 

یا مثلا توی مدل غذا درست کردن مادرشوهر میگه ما که این مدلی نمیپزیم و نمیخوریم و به عروس برمیخوره. 

توی نوع پذیرایی از اقوام ... توی نوع تربیت خود زوجین ... مثلا پسر کرد یه جوری ابااجدادی بزرگ شدن و زندگی کردن و مثلا دختر شمالی توی زندگی که میرن کم کم نمیپسنده و ...حتی شما فکر کن مادرزن ترکی حرف بزنه و داماد فارس باشه و با دختره دعواااا که مادرت از قصد جلو من ترکی حرف میزنه تا من نفهمم ... 

نازی جان مشخصه که خیلی دوسش داری و قطعا ایشون هم بهت علاقه منده وگرنه جلو نمیامد .  و اینکه گف ...

مرسی عزیزم چقد استفاده میکنم از راهنمایی هات بله حق با شماست

اره منم منظورم همون بود ، توی اون شرایط که هرکدوم ماله یه شهری باشه اونوقت هر خانواده ای یک سبک زندگ ...

راستی من بعید میدونم که سوالاتی از قبیل اینکه مهریه رسم تون چیه بپرسن... اما اگر یک درصد پرسیدن از مادرت و یا بعدش از تو پرسیدن که نظرت چیه دخترم ؟ یا سوالاتی از همین دسته ازت پرسیدن اصلا جوابتو نگو .  حواست باشه یه سکوت کنی و بگی بهتره که در جلسات بعدی پدرم نظرشون رو بگن و من نظرم نظره پدرمه . هرچی بزرگترام بگم. 

اینجوری هم نشون میدی که بدونه اجازه ی بزرگترت حرف نمیزنی و احترام بزرگترت رو داری و هم اینکه میتونی بعدا مثلا اگر عشقت گفت فلان مورد رو قبول نمیکنه ، تو هم در جوابش بگی ، منم نمیتونم که روی حرف پدرم حرف بزنم عشقم 🤗 اینطوری پدرتو بالا میبری