2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 51 پست
من يه چيزي ميدونم مادر شوهر رو چايي بردن دختر حساسه چايي ميبرب به هركيم تعارف ميكني ارتباط چشمي بر ق ...

چقددددددد ازین رسم بیزارم

من که اصلا در هیچ مرحله ای از خواستگاری

چای نبردم😃

مثل خانوم نشستم...👌🏻

اگر اشتباه نکنم🧐 

برادرم تعارف کردن..

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادت نره نشون باید بیارن خانواده ای که اول کاری خسیس باشه تا اخر همه جی زهر مارت میشه به این چیزا ای ...

خواستگاری که نشون نمیارن

بله برون میارن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
مثلا چه سوالایی ازم میپرسن اون جلسه؟ تجربه دارها کممممککک 

خانواده آقا داماد

مسلما سوال تخصصی نمیپرسن ک ازتون

بعدم سعی کن آروم باشی

عموما حرفای روتین زده میشه

مثلا اینکه رشتتون ؟  دانشگاهتون ؟  مشغوله چ فعالیتی هستید ؟ 

در همین حد سطحی 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اصولا جلسه ی اول حالت معارفه داره عزیزم و اسمش خواستگاری نیس. در واقع مادرش میاد تا خانوادتو و تو رو ببینه و باهاتون اشنا بشه و در نهایت بپسنده و نظرشو اعلام کنه که بعد از اون با اقایون میرسن خدمتتون . 

من نمیدونم اون عزیزی که گفتن ارایشگاه برو منظورشون چی بود . ولی عزیزم درست اش اینه که ساده ولی در عین حال مرتب و خانوم جلوه کنی . 

حواست باشه به هیچ عنوان توی حرفاشون نری عزیزم و سکوت کنی 

اگر مادرش ازت سوالی کرد اونوقت خیلی شمرده شمرده و اروم پاسخ میدی ..اونم خیلی کوتاه. دوساعت فلسفه چینی نکنی که بگن چه حرافه 😄

حواست باشه اگر حرفی زدن که باب میل ات نبود به هیچ عنوان حتی توی چهرت تغییر حالت نشون ندی و بروز ندی. 

خیلی ریلکس برخورد کن 

و اینکه در کل مدت اخمالو نباش و سعی کن یه لبخنده خیلی ملیح توی صورتت باشه که نگن چه عبوسه عزیزم

وای مرسی عزیزم چقد خوب راهنمایی میکنی

فدات 🤗 

خب برا همین یه سری سوال پرسیدم که جواب ندادی خواستم بهتر راهنماییت کنم 🤗 

لاقل بگو تفاوت سنی تونو 

و اصالتا با هم یکی هستین ؟ مثلا اونا ترک نباشن شما شمالی

فدات 🤗  خب برا همین یه سری سوال پرسیدم که جواب ندادی خواستم بهتر راهنماییت کنم 🤗  لاقل ...

مگه اصالت یکی نباشه خیلی مهمه؟

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
فدات 🤗  خب برا همین یه سری سوال پرسیدم که جواب ندادی خواستم بهتر راهنماییت کنم 🤗  لاقل ...

اصالتا یکی هستیم عزیزم واسه ی شهر هم هستیم ۵سال تفاوت سنی داریم و چند ساااله که انتظار هم و میکشیم و این اولین جلسه ست ب امید خدا