2777
2789
عنوان

دامادمون گفت

1073 بازدید | 63 پست

داشتم بین عمه و عمو هام صحبت می‌کردم‌ یکی گفت یک به زنش خيانت جنسی کرده زنش مهریه گذشته اجرا یارو بدبخت شده دامادمون گفت من مهریه نمی‌دم اگر بفهمم میخواد بزار اجرا میبرمش سفر تفریح اروپایی بعد میبرمش تو دریا اخر شب خلوت بعد دست پاشو میبندم روش بنزین میریزم نگاه میکنم التماس کنه روش فندک میندازم تا بسوزه تو اروپا می‌مونم نمیام ایران اونجا ازدواج میکنم مهریه هم نمیدم بعدم گفت جلاد خوبی هستم همه‌ به دامادمون خشن نگاه کردن خودش فرار کرد اما‌خواهرم خیلی ناراحت شد اخه چه جوری بین این هم آدم گفت 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میگفتی فک کردی اونجا بی صاحبه. پدرتو درمیارن عوضی. والله. چه پرروئن

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

کاش خواهرت این جوک رو تعریف میکرد

مرده داشت غذا میخورد یهو احساس خفگی میکنه احساس میکنه داره میمیره بعد به زنش میگه من باید یه حقیقتی رو بهت بگم حالا که دم مرگم زنه میگه چی؟میگه من یه زن دیگه. دارم زنه میگفت میدونم عزیزم اشکالی نداره حالا آروم باش بذار سم اثر کنه💀💀💀💀💀💀

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

اونی که خیانت کرده زنش مهریه گذاشته اجرا حقش بوده بدبخت بشه 

داماد شما هم چقدر مرد سبک عقل و سبک مغزیه 

ببخشید عصبی شدم خواهرت باید همون لحظه میزد دهنشو پر خون میکرد مرتیکه بی تربیت

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

سه ساعت دیگه بذارینش دم در شهرداری میبره

بگو که فقط پلاستیکا مشکی باشه🤣🤣

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه