2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن دختر ولی میگم‌چند درصد ممکنه اشتباه‌گفته باشه ؟

من زن پسر دایی شوهرم سه ماهگی سونو دادگفتن دختره بعد چهار ماه و نیم بود سونو دادگفتن دوقلو پسر و دخترن بعد پنج ماهگی رفت دکتر دیگه سونو دادگفتن ن ی دونه پسره ماه چهارم برای سونو دقیق بهتره گفته 70/80درصد دختره حتما خوب دختره دیگه اگه کار دکتره خوب باشع

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من زن پسر دایی شوهرم سه ماهگی سونو دادگفتن دختره بعد چهار ماه و نیم بود سونو دادگفتن دوقلو پسر و دخت ...

نمیدونم‌کار دکترش خوبه یا نه 

من ای وی اف کردم‌اما تعیین جنسیت نبودم مرکز مام..‌اونجا دکترم معرفی کرد سونوی انتی رو کجا برم

نمیدونم‌کار دکترش خوبه یا نه من ای وی اف کردم‌اما تعیین جنسیت نبودم مرکز مام..‌اونجا دکترم معرفی کرد ...

عه منم ای وی افم ولی انتقال رو هنوز ندادم قرار فردا برم انجام بدم 

نمیدونم‌کار دکترش خوبه یا نه من ای وی اف کردم‌اما تعیین جنسیت نبودم مرکز مام..‌اونجا دکترم معرفی کرد ...

منم تعیین جنسیت نکردم چند تا جنین انتقال دادی الان یه دونه اس درسته/ من شش تا جنین اونجا دارم الان پریود دوم پانکچرمه گفته روز دوم یا سوم بیا 

منم تعیین جنسیت نکردم چند تا جنین انتقال دادی الان یه دونه اس درسته/ من شش تا جنین اونجا دارم الان پ ...

۲تا انتقال دادم یه جنینه ولی یه ساک خالی هم‌امروز دید تو سونو 

منم ۶تا جنین داشتم ۲تا انتقال داد ۴تا دیگه دارم