2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😢😢

192 بازدید | 14 پست

نمی‌دونم چرا همش اینجوری میشه 

واقعا دیگه خسته شدم کم آوردم از این همه اتفاق ،بدتر از همه اینه هیچ دوستی هیچ کسی ندارم که کنارم باشه و آرومم کنه 

نمیدونم  چرا خدا کمکم نمیکنه . من کلی زحمت کشیده بودم توی طول برای درسم اصلا کسی نه لبتاب میاورد نه تمرین درست حل میکرد نه میخوند اونوخ امروز امتحان عملی همین درس که داشتم سر امتحان واقعا ذهنم قفل کرده بود اصلا کار نمی‌کرد هیچی به ذهنم نمی‌رسید اونوخ کسایی که نخونده بودن راحت انجام دادن 

از اون ور چند تا کلاه بردار هر چی سرمایه زندگی  وپول داشتیم بالا کشیدن هم خونه مون رو هم پول هامون رو.از اون ور مادرم بیماری قلبی گرفته دو تا عمل جراحی داشت که یکی اش رو فقط انجام داد .واقعا خیلی نا امیدم از زندگیم.نمیدونم چرا همه زحمت هام نابود میشه چرا خدا کمکم نمی کنه 😢😢😢😢

از اون ور نگرانی برای مادرم .از اون ور میبینم بابام چطور هر روز داره پیر و داغون و شکسته میشه تو این سن برای چیزی که حق خودش هست چقدر پله های دادگاه رو بالا پایین کنه که بلکه بتونه به حق خودش برسه که اگه برسه.از اون ور وقتی این همه تلاش میکنم اما سر امتحان واقعا ذهنم کمکم نمیکنه 😢😢😢😢 داغونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناراحت نباش عزیزم شاید حکمتی تو این اتفاقات هست و اینکه نتونستی امتحاناتتو خوب بدی فقط بهاطر استرس و شرایط روحی بدی هست که داری سعی کن اروم باشی به خدا توکل کن همه ما ادما بی مشکل نیستیم فقط باید صبر کنیم  امیدوارم هر چه زودتر مشکل پدرتون حل بشه و مادرتون سلامتیشو به دست بیاره و شما هم موفق باشی عصه نخور

ممنونم عزیزم 😘  واسم دعا کن تو شرایط خیلی بدی ام

خواهش میکنم عزیزم 

چشم ایشالا هرچی زودتر تمام مشکلات از زندگیت برن بیرون 

گویندکه   عشاق   جهان عقل ندارند یعنی توخری  من به مراتب زتو خرتر   
ناراحت نباش عزیزم شاید حکمتی تو این اتفاقات هست و اینکه نتونستی امتحاناتتو خوب بدی فقط بهاطر استرس و ...

ممنونم عزیزم .نمیشه غصه نخور از بس گریه کردم دیگه خسته شدم

هر روز زندگی با این می گذره که چجوری کلاه بردار ها رو پیدا کنیم همش با این ترس که نکنه از ایران برن ...

خیلی ناراحت شدم خواهر😢

خدا بزرگه ایشالله زودی مشکلاتتون حل بشه و دلتون اروم بگیره عزیزم

خدایا هزارااااااان بار شکر  
ماهم درگیر این مشکل دادگاهیم متایفانه حقمون تو روز روشن داره خورده میشه..۵ تا صلوات برات میفرستم عزی ...

دقیقا چشم منم براتون صلوات می‌فرستم انشاالله مسیله تون حل بشه عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792