2777
2789
عنوان

غم بعد سقط جنین

521 بازدید | 55 پست

خدایاخیلی دلم گرفته

چرا اخه باید دوباره ازم میگرفتیش 

تنها دلخوشی این روزام بود 

روشنی این زندگی تکراری و غم زدم

چقددد براش برنامه داشتم 

خدااایا چقد گفتم ذوقمو کور نکنی این سری 

تموم ذوقم برا ۳ماه بود 

خدایااا قرار بود این سری جبران اون یکی ک گرفتی باشه برام .اینم ازم گرفتی

دیگ دلم ب چیه این زندگی خوش باشه

یعنی من هیچوقت قرار نیس طعم مادر شدن رو بچشم و بچه دار شم ..

ای خدااا.... دلم خیلی گرفته

الهییی عزیزم میفهممت

واقعا می‌دونم تو این حال هیچی ادمو آروم نمیکنه اما فقط دلتو بسپار به حکمت خدا خودش برات جبرانش میکنه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حس رو دخترایی که بازم رابطشون بهم خورده دارن...

ولی واقعیت اینه که اگه قرارباشه یکی بمونه و باعث اذیت باشه، چه بچه ، چه دوست، چه همسر، هرچه زودتر بره بهتره

خودتو ناراحت نکن

بچه ی سالم که سقط نمیشه. بچه ای که بیماره سقط میشه

بچه ی بیمار داشتن قطعا سخته

ان شاء الله بعدی

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
الهییی عزیزم میفهممتواقعا می‌دونم تو این حال هیچی ادمو آروم نمیکنه اما فقط دلتو بسپار به حکمت خدا خو ...

دلم خیلی زود جبرلنشو میخواد .دلم بچه سالم میخواد .دلم مادرشدن میخواد ۳۲سالمهههه .. ی بار نشد یکی بهم به مامان😔😔

دلیلش چیه هی سقط میکنی دکترت چی میگه

سقط اول ایست قلبی تو ۷هفته

سقط دوم تو ۱۰هفته ایست قلبی و ازمایش ژنتیک جنین مشخص شد یندروم داون از نوع کروموزم ۲۱ داشته

خدا منو ببخشه من خیلی با بچمم ب رفتاری میکنم.عزیزم ناراحت نباش ان شاءالله بزودی مادر میشی دوباره

قدرشو بدون .خیلی خیلی .بزار بچگی کنه . وقای خواستی دعواش کنی .ی لحظه یاد من بیوفت ک حسرت همون بچه رو دارم حتی با شیطنتهاش 

دلم خیلی زود جبرلنشو میخواد .دلم بچه سالم میخواد .دلم مادرشدن میخواد ۳۲سالمهههه .. ی بار نشد یکی بهم ...

منم تازگی یه سقط داشتم واقعا درد داره همین الان میتونم بشینم باهات گریه کنم!

اما بعد از این اتفاق احساس میکنم هر چی بیشتر بسپارم به خدا و بگم حکمتت رو شکر بیشتر براش عزیز میشم و مطمئنم برامون معجزه می‌کنه.

امیدوارم خیلی خیلی زود برات یه بارداری سالم اتفاق بیفته 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
خدا به دلت نگاه کنه عزیزم.گله نکن صبور باش.به داده و نداده اش شکر🥹🙏

گله نکنم ک میترکم. کل زندگیم رو بخوام تعریف کنم همیشههه ی طور بوده ک ذوق هیچی رو نکردم .فک میکردم سر بچه جبران کنه ذوق کنم .ولی اینم مث بقیه چیزا شد حسرت