میخوام پشت بمونم یعنی تا سال بعد 14 ماه وقت دارم به نظرتون چیارو بخونم یه رتبه معقولی برای 1404 بیارم بعدش چی بخونم اینم بگم میخوام تو این مدت تا 1404 بخونم
صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.
ببخشید ولی دوازدهم پنجاهو الی چهل پنج درصد داره تو کنکور اگه بلد بودی اینقدر نمیشد، یازدهم فصل سه مهمه، دهم فصل یک که اسونه، فصل چهار خیلی تست خیزه،اینا رو سعی کن حداقل بخونی
🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛ 🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستارهها توی تاریکی میدرخشن، 🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستارهها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک میکنه تا یک نفر بدرخشه... ✨🤍
ببخشید ولی دوازدهم پنجاهو الی چهل پنج درصد داره تو کنکور اگه بلد بودی اینقدر نمیشد، یازدهم فصل سه مه ...
من به طور میانگین گفتم با پایه ها ازمون میدم براین اساس گفتم وگرنه درصد دوازدهمم بهتر از ایناست
صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من به طور میانگین گفتم با پایه ها ازمون میدم براین اساس گفتم وگرنه درصد دوازدهمم بهتر از ایناست
ببین عزیز من تو آزمون هم همینه پنجاه درصد از دوازدهمه، این تک پایه بدی بله میدونم بیشتر میشه جامع منظورمه
🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛ 🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستارهها توی تاریکی میدرخشن، 🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستارهها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک میکنه تا یک نفر بدرخشه... ✨🤍
ببخشید ولی دوازدهم پنجاهو الی چهل پنج درصد داره تو کنکور اگه بلد بودی اینقدر نمیشد، یازدهم فصل سه مه ...
به خاطر همین میگم میخوام یه سال بمونم درصدامو خوب کنم
ببین عزیز من تو آزمون هم همینه پنجاه درصد از دوازدهمه، این تک پایه بدی بله میدونم بیشتر میشه جامع م ...
بله
به خاطر همین میگم میخوام یه سال بمونم درصدامو خوب کنم
امسال تکلیف معلوم نیست ممکنه جمعیت سال بعد بیشتر بشه ممکنه دهم بیارن هزار جور حرف دیگه خدا رو چه دیدی شاید قبول شدی از تلاش دست نکش تا آخرش تلاش کن این که میگم درصد هات بده میخوام انگیزه بشه بخونی
امسال تکلیف معلوم نیست ممکنه جمعیت سال بعد بیشتر بشه ممکنه دهم بیارن هزار جور حرف دیگه خدا رو چه دید ...
خسته شدم حس ناامیدی دارم ولی تمام سعیمو میکنم دیگه نمیدونم چی بکشه باخودم میگم امسال پرستاری بیارم کافیه
خسته شدم حس ناامیدی دارم ولی تمام سعیمو میکنم دیگه نمیدونم چی بکشه باخودم میگم امسال پرستاری بیارم ک ...
یه مدت حس میکنم افسردگی گرفتم
خسته شدم حس ناامیدی دارم ولی تمام سعیمو میکنم دیگه نمیدونم چی بکشه باخودم میگم امسال پرستاری بیارم ک ...
حق میدم بهت اما تو جا نزن قوی بمون