2777
2789
عنوان

ضربان قلب ضعیف جنین سقط میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 22 پست
واقعا به خوبه؟

تو بارداری فقط و فقط خواست خدا بهش رسیدم بخواد میشه اون نخواد هیچ ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من این بچه رونمیخام واقعاا ولی چیزی هم مصرف نکردم فقط بنطرتون اگرزن حامله جنازه میت روببینه سقط میکن ...

نه سقط نمیشه

فقط در آینده ، اون بچه میگن بدنظر میشه یعنی آدما رو چشم میزنه . یه خرافاته فقط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترت احمقه من بچم اصلا۶ هفته فقط ساکش تشکیل شده بود ۸هفته رفتم گفتن قلب تشکیل شده اما گفتن ضرر داره ...

نمیدونم خود سونوهم نوشته تونامه اش که ضربان کمترازحدنرمال میگقت باید بالای ۱۴۰باشه اخر ۶هقته

یه سوال من خاله ام فوت شدش کسی ازبارداریم خبرنداره رفتم جنازه ودیدم حالا میشنوم میگن اگرزن حامله جنا ...

حالا واجب بود جنازه ببینی ؟نه اینا خرافاته استراحت کن استرس نگیر ناراحتهم نباش ب  خودت برس چیزای سنگین بلند نکن غذاهای تند نخور میوه زیاد بخور انشاله ک چیزی نمیشه

برادر مادرمو تکه تکه قطعه قطعه کرده بودن مادرم بارداربود رفت شناسایی کرد برادرشو نزدیک خونمون کشته بودنش و برادرم سر مور وگنده س حافظ کل قرآن و چشمش اصلا شور نیست چه حرفا میزنین فقط مادرم شوک شد و نمیتونست غذا بخوره 

نظرشمام محترمه