2777
2789
عنوان

چند درصد از روند زندگی خسته هستین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 76 پست
می دونی بعدش واقعا هیشکی بخاطر اینکه ما رشد نکردیم و بشور بپز و بردار جمع کن کردیم..... تشکر نمیکنه

اره همین..مردا کار میکنن ی حقوقی میگیرن هنوز میان خونه استراحت و خاب...

اما من از صب ک پا میشم تا 12شب نمیتونم بشینم اخرم ک میگن تو ک همش تو خونه استراحت میکنی ...ی کیف 200تومنی میخام بخرم زورش میاد پول بده ..

بری سرکار شرفت پیشتره تا تو خونه بچه داری کنی...

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس منی که هر روز باید درس بخونم چی بگم

حالا منو بگو با ۲۷ سال سن و دو تا بچه ی کوچیک دوقلو زده سرم درس بخونم اونم با این روحیه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

با دو تا بچه ی کوچیک سخته.😞😞

بخدا میشه 

من یه روزایی شش صبح از خونه میزدم بیرون اسکرین شات گوشیم رو گرفتم هوا منفی سه درجه بوده، تا مثلا یه باشگاهی برم که با خونمون یک ساعت و نیم فاصله داشت. بعد از ده سال کنار گذاشتن همه چیز

باید هدف داشته باشیبدون هدف زندگیت معنایی نداره

هدف داشتم من ۱۰ سال شاغل بودم بعد گفتم بچه دار بشم کارمو ول کردم اولش فکر کردم یه بچه میارم راحت تر بر می گردم سر کار تا شد دوقلو و من الان وسط یه مشت مشغله ی جدید ذهنی و کاری دست و پنجه می زنم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بخدا میشه من یه روزایی شش صبح از خونه میزدم بیرون اسکرین شات گوشیم رو گرفتم هوا منفی سه درجه بوده، ت ...

یه روزایی میدونی کی؟  پنجشنبه و جمعه که همسرم بمونه پیش بچه من برم به باشگام برسم

من حقیقتا خیلی پرکار هستم 

کارایی که میکنمم جذابه برام 

فرسوده نمیشم و فقط خستگی دارم که این خستگی را دوست دارم چون باعث میشه خوب بخوابم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

هدف داشتم من ۱۰ سال شاغل بودم بعد گفتم بچه دار بشم کارمو ول کردم اولش فکر کردم یه بچه میارم راحت تر ...

وقتی انقدر شلوغی لازم نیست هدف های بزرگ و دور انتخاب کنی

با کم شروع کن

من تو این دو هفته این کتاب رو میخونم

من تو این ماه حتما ۳ کیلو کم میکنم(اگر اضافه وزن داری)

به موهام رسیدگی میکنم و تو ۳ ماه آینده باید پر پشت تر شده باشن،سالم تر شده باشن

به پوستم میرسم،باید تا ۶ ماه آینده فلان عیب توی پوستم برطرف بشه

کلاس زبان آنلاین ثبت نام کن

باشگاه ثبت نام کن

و...

هدف های کوچیک تو رو سر پا و صبور نگه میداره تا زمانی که بچه هات بزرگ تر بشن

اونوقت آماده ای که قدم های بزرگتر برداری

🌸🌸

منم خستم دلم میخواد شوهرم یه ماه بره مسافرت ماموریت اصلا خونه ننش ... خسته شدم از پخت و پز و جمع کردن و تمیز کردن

... الانم باردارم یه بچه چهارساله ام دارم واقعا اذیتم دوست دارم به حال خودم باشم